LILLESTRØM: Politietbekrefter at en 65 år gammel mann ble pågrepet på Kløfta etter at han førstforsøkte å stikke av fra politiet. Politiet har ikke opplyst hvem den pågrepneer, men Romerikes Blad skriver atdet er Erik Fallo.

Det varlike før klokken 21 at 65-åringen ble forsøkt stanset i en BMW på Ullersmoveienpå Kløfta. Han prøvde å stikke av, men ble pågrepet.

– Bilenvar begjært avregistrert og det ble i tillegg funnet sprit i bilen, opplyseroperasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt.

Avisenskriver at Fallo var alene i bilen og at han skal ha hatt om lag 30 liter spriti kjøretøyet.

– Jegkan bekrefte at det er besluttet pågripelse av en mann som er mistenkt forovertredelse av tolloven og vi snakker om et beslag sprit som ikke erdeklarert, det vil si ulovlig innførsel, sier jourhavende jurist HarisHrenovica i Romerike politidistrikt.

Falloble onsdag kveld kjørt til arresten i Lillestrøm. Torsdag skal politiet tastilling til om han skal fremstilles for varetektsfengsling.

SistFallo var i nyhetene, var i juli. Han ble da pågrepet med over 500 liter spriti Sverige etter en vill biljakt.

I 1985ble han dømt for for smugling av 450.000 flasker brennevin og 50.000 flaskervin. Neste gang han ble dømt var i 1991 etter å ha produsert og solgt 150.000flasker hjemmebrent.

I 2005ble han dømt til til åtte års fengsel for uaktsomt drap på to personer i densåkalte metanolsaken.