Innlagt etter slosskamp

Arendal: En person ble innlagt på Sørlandet sykehus Arendal med hjernerystelse etter et slagsmål i Vestergate i Arendal. Det var flere personer involvert i tumultene. To personer ble arrestert etter hendelsen som skjedde klokken 22.50 lørdag kveld. Den fornærmede er en 19 r gammel mann. De to mistenkte er 21 og 18 år. Alle tre er fra Arendal.2308 kristianand

Tatt med narkotika

Kristiansand: To menn på 24 og 25 år ble natt til søndag arrestert etter at de var blitt tatt med mindre mengdernarkotika. De ble stoppet utenfor Seven-Eleven klokken 01.40. Stearinlys veltet i vedkurv

Åmli: Klokken 03.06 natt til søndag får politiet beskjed fra 110-sentralen om en mindre brann i en villa på Nelaug. Årsaken til brannen var et stearinlys som veltet oppi en vedkurv. Villaen fikk kun mindre skader på gulvet.

Stakk fra politiet

Mandal: Natt til søndag holdt mandalspolitiet en promillekontroll i rundkjøringen ved brokrysset i mandal sentrum. En rød Ford Sierra nektet å stoppe i kontrollen og stakk vestover. Politiet fulgte etter, men valgte raskt å avslutte forfølgingen på grunn av stor fart. Det lyktes ikke politiet å registrerer bilnummeret.

To tatt med amfetamin

Kristiansand: Klokken 06.18 stanset politet en bil i en rutinekontroll i Holskogveien i Kristiansand. I bilen var det tre personer. To av disse var i besittelse av mindre mengder amfetamin. Den tredje er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Alle tre ble tatt med til arresten for avhør.

Stengte fest med 150 gjester

Arendal: Arendalspolitiet aksjonerte lørdag kveld mot en fest på Gamle City renseri i Barbudalen. Bakgrunnen for aksjonen var tips om ulovlig skjenking. De ansvarlige for festen innrømmet forholdet. Det ble også notert personalia på en del av gjestene. Hendelsen vil bli videre etterforsket av krimavdelingen på arendal politistasjon.