Biltyver tatt på fersk gjernin g

SØGNE: En kvinne og to menn ble pågrepet og mistenkt for innbrudd i bil ved Søgne Bil natt til mandag. Vitner ringte politiet da de så de tre personene luske rundt og skru på biler i området. Politiet kom raskt til stedet og arresterte gjerningspersonene. Den 19 år gamle kvinnen, og de to mennene i 20 og 30 års alderen tilbrakte alle natten i arresten. Alle tre er fra Kristiansandsområdet.

Innbrudd i kiosk

ARENDAL: Tyver knuste et vindu og brøt seg inn til Saga Video natt til mandag. Tyvene ødela to spilleautomater og stjal pengene. Det er ingen mistenkte i saken.

Brann i planker

KRISTIANSAND: Det begynte å brenne i noen planker som sto stablet ved et bolighus i Listerveien i 03.00 tiden natt til mandag. Brannvesenet kom raskt til stedet og fikk flammene under kontroll. Det er foreløpig ukjent hva som var årsaken til brannen.

Innbrudd på Høvåg Brygge

KRISTIANSAND: Uvedkommende tok seg inn i garasjen på Høvåg Brygge og stjal fire dekk fra en Mercedes. En kvinnelig beboer ringte politiet da hun oppdaget tyvene rett etter klokka 04.00 natt til mandag. Gjerningspersonene var forsvunnet da politiet kom til stedet. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken.

Innbrudd i dagsenter

KRISTIANSAND: I morgentimene mandag oppdaget ansatte på dagsenteret i Kristians IVs gate at uvedkommende hadde vært på ferde i løpet av natta. Det er foreløpig ukjent om noe er stjålet eller hvordan de kom seg inn.

Mopedist kjørte av veien

KRISTIANSAND: En 16 år gammel kvinnelig mopedist fikk mindre skader da hun kjørte utfor i Briggveien klokka 08.00 mandag morgen. Jenta fikk ingen alvorlige skader, men ble kjørt i ambulanse til legevakta. Det er foreløpig uklart hva som forårsaket utforkjørselen. Ingen andre var involvert i ulykken.

Sirkus forårsaket trafikkkaos på E18

AKLAND: Politiet måtte omdirigere trafikken da et sirkusfølge fikk problemer på E18 ved Akland i 08-tida mandag morgen. Lunds Tivoli var på vei østover da den ene vogna fikk problemer med bremsene. All trafikk stoppet opp og politiet måtte omdirigere trafikken en times tid. Til slutt fikk Viking tauet bort bilen som hadde problemer. Klokken 1030 går trafikken som normalt på stedet.