Daglig leder i ØIF Arendal, Rune Jacobsen, kom i vinter fra et IK Start i oppløsning på grunn av store økonomiske problemer, til et gulljagende ØIF Arendal. Onsdag kveld var han daglig leder for en klubb med cup— og seriegull på merittlista denne sesongen.

— Jeg har ikke så mye av æren for dette, selv om vi pleier å fleipe med at jeg ble ansatt etter kampen mot Nøtterøy. Dermed har klubben kun seiere mens jeg har vært her, sier Jacobsen og smiler.

Var nervøs

Det gjorde han ikke mot slutten av kampen. Runar yppet seg, mens Rune trippet rundt mellom tribuneseksjonene. Tydelig nervøs.

— Det var veldig spennende, nær sagt som vanlig, men fornuften sa at dette ville gå veien. Vi slapp dem aldri nærmere enn med tre mål, så det var egentlig full kontroll, mener den daglige lederen.

Nå skal han forvalte gullet til mer penger for klubben.

Møter Runar igjen

— Det er nå vi i administrasjonen må bevise at dette er verd noe som vi kan utvikle videre både på det sportslige, sponsorinntektene og kanskje litt på publikumsinntekter. Men først skal dette fantastiske gullet feires, avslutter han, før han må ta tak med moppen for å vaske sjampanje av parketten i Runarhallen. Det gjorde han med glede onsdag kveld.

På festen ble det bestemt at ØIF velger å møte Runar i kvartfinalen i sluttspillet. Som seriemester kunne klubben velge nummer 7 og 8 på tabellen.

ØIF-trener Marinko Kurtovic lot spillerne bestemme. Kampene spilles best av tre. Kampdatoer er 12, 19 og 22 april.