FLEKKEFJORD: Kjørte i fjellveggen

23.20: En bil kjørte i fjellveggen på E 39 ved Flikka. To personer ble lettere skadet. Se egen sak på fvn.no.

KRISTIANSAND: Måtte hentes av far

23.25: En beruset ungdom la på svøm ut over sjøen ved Hamresanden. Vennene som var med prøvde å få vedkommende til å snu, men det hjalp ikke. Til slutt ble den berusede ungdommen hentet av sin far.

ARENDAL: To gebyrer i trafikkontroll

23.45: Ved en trafikkontroll i Harebakken i Arendal ble 68 kjøretøyer kontrollert. Det ble gitt to gebyrer. I tillegg ble det gitt en anmerkning for kjøring med for tung henger.

KRISTIANSAND: Beslagla campingvogn

23.55: Politiet beslagla en campingvogn på Hamresanden etter at personen som sa han eide campingvognen ikke kunne gjøre rede for eierforholdet. I campingvogna ble det funnet en motorkrossykkel av merket Dirt Bike som politiet mener er stjålet.

KRISTIANSAND: Slagsmål på bussen til Evje

00.20: Det oppstod slåsskamp på bussen fra Kristiansand til Evje. Da bussen var kommet til Mosby ble en beruset ungdom tatt hånd om av politiet og kjørt hjem til Mosby.

GRIMSTAD: Falt på metallrør

00.29: En beruset mann hadde uflaks da han ved 00.20-tida falt over en liten murkant og landet med baken på et metallrør som hører til et reklameskilt utenfor Joker Fevik. Politiet fikk først melding om at mannen var knivstukket, og rykket ut med to patruljer til stedet. Da det viste seg at mannen hadde falt, ble politiet ble koblet av saken. Mannen ble kjørt til Sørlandet sykehus i Arendal.

— Han har hatt hell i uhell, og metallrøret traff ham i den ene rumpeballen. Dersom han hadde blitt truffet i selve kroppen, kunne det ha gått mye verre, oppsummerer politiets innsatsleder Glenn Sollid.

Ambulanse og lege er her på stedet etter at en mann falt ned denne murkanten og landet på et metallrør bak reklameskiltet til venstre. Foto: Baard Larsen

Mannen er 26 år gammel og skal være lokal, ifølge operasjonsleder Nils Kristian Voreland i Agder politidistrikt.

MANDAL: Innbrudd i sommerbolig

00.30: En mannsperson ble observert på et overvåkningskamera da han skal ha prøvd å bryte seg inn i et sommerhus på Skinsnes i Mandal. Politiet skal gjennomføre åstedsbefaring.

ARENDAL: Fikk bot for drikking

00.45: En mann i 18-årsalderen ble anmeldt for drikking på offentlig sted på Langbryggen i Arendal. Han ble bøtelagt for drikkingen.

ARENDAL: Beruset syklist i tunnelen

00.50: En beruset mann ble sett på sykkel i Viktunnelen på E 18. Han fortsatte i retning Nedenes der han ble plukket opp av en patrulje og kjørt hjem.

ARENDAL: Prøvde å bryte seg inn

01.10: En mann i begynnelsen av 30-årene ble oppdaget av naboer da han prøvde å bryte seg inn i to bolighus ved Blødekjær i Arendal. Han stakk av fra stedet, men ble pågrepet av politiet etter kort tid.

KRISTIANSAND: Satt i arrest

01.30: En kvinne på rundt 20 år ble satt i arresten etter at hun nektet å følge politiets ordre. Kvinnen var beruset.

LINDESNES: Dødsulykke ved Lenefjorden

02.05: En 22 år gammel mann omkommer etter å ha kjørt inn i fjellveggen på E 39 ved Lenefjorden. Se egen sak på fvn.no.

ARENDAL: Slåsskamp på Burger King

02.25: Det politiet omtaler som «to lokale helter» ble bortvist fra Burger King etter å ha startet en slåsskamp.

ARENDAL: Ville slåss med politiet

02.44: En mann i begynnelsen av 20-årene vil ikke samarbeide med politiet, men vil heller krangle og slåss. Han blir pågrepet ved Strømsbuveien

KRISTIANSAND: Slått i ansiktet etter kø-sniking

02.55: En mann ble slått i ansiktet på et utested i Dronningens gate etter å ha blitt beskyldt for å snike i køen. Gjerningsmannen hadde stukket fra stedet da politiet ankom.

ARENDAL: Mann slått ned

03.10: En mann på rundt 20 år ble slått ned av en ukjent gjerningsmann i Østre gate i Arendal. Han ble kjørt til legevakt for sjekk. Forholdet er anmeldt.

KRISTIANSAND: Måtte overnatte i arresten

03.15: En overstadig beruset person må tas hånd om av politiet og overnatte i arresten. Han blir plukket opp av politiet ved McDonald's.

LYNGDAL: Hærverk på bil

03.30: En betongstein ble kastet gjennom ruten på en parkert bil. Rent skadeverk, ifølge politiet. Hærverket er anmeldt.

FARSUND: Slått i ansiktet

04.40: En kvinne i slutten av 20-årene ble slått i ansiktet i forbindelse med en krangel. Gjerningsmannen er kjent og kvinnen skal anmelde hendelsen.

KRISTIANSAND: Hærverk på ni biler

10.15: Les egen sak.