AGDER: Her er et innblikk i politiets arbeid på Agder mandag 2. august.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri

23.50:** kommer det melding om at en moped er stjålet fra en adresse i Voiebyen. Den sølvfargede Piaggio-mopeden har registreringsnummer PU8411. **GRIMSTAD: Skadeverk

23.56:** får politiet beskjed om skadeverk på busskur ved UiA. Flere glassvegger er knust.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

01.05:** stanses en kristiansandsgutt som kjører moped uten å ha førerkort. Gutten er 15 år.

**KRISTIANSAND: Båtmotorer ved skytebane

01.40:** finner politiet to båtmotorer som er hensatt ved skytebanen på Ålefjær. De to motorene er på henholdsvis 9,2 og 40 hestekrefter. Politiet vil nå forsøke å spore motorene tilbake til eier.

**ARENDAL: Mulig promillekjøring

03.23:** stanses en bil som føres av en arendalskvinne i Torsbudalen. Patruljen tror kvinnen kjører i fylla, og tar blodprøve av henne. Kvinnen er 32 år gammel.

**FARSUND: Skadeverk

08.15:** anmelder en båteier skader som er utført på hans båt. Det har oppstått skader på båtens motor, og båteier mener noen må ha kjørt på båten hans.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

12.14** tas en 32 år gammel polsk mann for butikktyveri på Joker i Kvadraturen.

RISØR: Trafikkuhell

12.23 fraktes en syklist til sykehus i Arendal etter en påkjørsel i Skolegata. Vedkommende skal være lettere skadet.

**MANDAL: Grovt tyveri

13.00** loggføres et innbrudd i en bil i Hogganvikveien, som trolig har skjedd mellom 1. juli og i dag. En førerdør er brutt opp, og en rute er knust. Det er stjålet verktøy fra bilen. Den danskregistrerte bilen har nummer SL53776. **KRISTIANSAND: Stakk fra bensinregning

13.04** melder Shell Gartnerløkka om en mopedist som stikker fra en bensinregning på 75 kroner. Stasjonen og politiet har notert seg mopedens registreringsnummer.

**KRISTIANSAND: Arbeidsuhell

13.25** kommer en arbeider uskadet fra et fall på to meter under arbeid på Kilden. Arbeidstilsynet er koplet inn i saken.