KRISTIANSAND: Ubuden gjest

01.42: En eldre kvinne på Fagerholt i Kristiansand melder til politiet om at hun ble vekket av at det var en fremmed mann i huset hennes. Da hun stod opp forsvant mannen ut av huset. Kvinnen kom fra det hele uten skader, og sånn som hun så det hadde det ikke blitt stjålet noe. En patrulje rykket ut til adressen. Der fant de ut at det ikke var noe tegn til at dører eller vinduer hadde blitt brutt opp, så det er mulig at inngangsdøren ikke var låst. Politiet henstiller alle til å ha dører og vinduer låst, og minner om at det var tre-fire lignende episoder på Lund i løpet av fjoråret.

**VENNESLA: Branntilløp

04.23:** Politiet får melding fra brannvesenet om at det har vært et lite branntilløp på Skarpengland i Øvrebø. Det har brent i noen planker som lå i en haug i nærheten av et karosseroverksted. I tillegg førte brannen til at noe gress ble svidd bort. Ingen bygninger kom til skade.

**LILLESAND: Mulig båttyveri

07.00:** En person som befinner seg i Kaldvellfjorden i Lillesand ringer politiet og forteller han har slept inn en båt som hadde drevet på fjorden. Det kan se ut som at båtmotoren er fjernet, og alt av ledninger er kuttet. Innringer kjente til eieren av båten, og melder at den også ble stjålet i fjor. Politiet har varslet sønn til båteier.

**RISØR: Innbrudd

09.10:** Politiet får inn melding fra Heis og elektroservice i Risør. Firmaet har hatt innbrudd i løpet av natten, og foreløpig har ikke politiet oversikt over hva som er stjålet. Tyvene har også brutt seg inn i tre til fire firmabiler som stod på utsiden.

**SØGNE: Innbrudd II

09.35:** Politiet får inn melding om innbrudd hos Gladur islandshestforening i Søgne. Tyvene har brutt seg inn i et lager og stjålet ei Stihl ryddesag, og har i tillegg tømt et pulverapparat.

LILLESAND: Mopedist uten førerkort

09.45: Politiet stopper og kontrollerer en mopedist som kjører uten hjelm. Det viser seg at vedkommende, som er født i 1966, ikke har førerkort. Forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Innbrudd III

12.18: Politiet får inn melding fra en person som varsler om at det har vært innbrudd i boligen i Heilosvingen. Melder kommer med en skriftlig melding etter hvert. Politiet har ennå ikke oversikt over hva som er borte fra boligen.

MANDAL: Båttyveri

13.20 : Ei tresnekke blir meldt stjålet fra båtopplaget ved Watnegata. Båten er en eldre trebåt fra 1956, som i den senere tid har blitt restaurert. Den sto oppå en traktorhenger da den ble stjålet, og registreringsnummer er KAS397.