**KRISTIANSAND: Båt til rette

23.48:** En båt av merket Buster, som tidligere er meldt stjålet fra Andøya, blir funnet ved Korsvik marina.

**KRISTIANSAND: Slått av mann

00.20:** En mor kontakter politiet på vegne av sin 14 år gamle sønn. Han skal ha gått av bussen ved Vågsbygd senter. Kort tid senere stopper en mørk BMW med fire personer inni. En gutt i 16-17-årsalderen skal ha kommet ut og slått til ham i tinningen. Politiet har sikret seg beskrivelse av bil og gjerningsmann.

**VENNESLA: Skogbrann

04.22:** Det ble meldt om skogbrann like ved Bjornes camping på Kile. Det ble meldt om full fyr, men etter en halvtime viser det seg å være snakk om et relativt begrenset område.

**SONGDALEN: Overrasket på soverommet

05.33:** En kvinne på Nodeland ringer politiet og forteller at hun er blitt overrasket på soverommet. En mann i 20-årene rotet rundt i et annet rom før han kom inn på kvinnens soverom. Der tok han med seg et smykkeskrin før han forsvant. Politiet var ved 6-tiden på leting etter mannen.

**ARENDAL: Klage på høy musikk

06.01** fikk politiet melding om høy musikk fra en bolig i sentrum av Arendal. Da de kom til stede ti minutter senere var alt rolig.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd

06.33** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært uvedkommende inne hos Setesdal miljø og Gjenvinning i Syrtveit. En dør var blitt brutt opp og det var blitt stjålet et par tusen i vekslepenger fra kontoret. Politiet vil gjennomføre en åstedsundersøkelse i løpet av dagen.

**ARENDAL: Skadeverk

08.15** fikk politiet melding fra Nattehjemmet i Arendal om at noen hadde utført skadeverk. To vinduer i bygget var blitt knust og det samme var to vinduer i en bil på utsiden. Politiet har vært på stedet og sikret seg spor.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

09.40** fikk politiet melding om trafikkuhell ved Benestad i Kristiansand. Sjåføren av bilen skal ikke ha blitt alvorlig skadet, men klaget på smerter i nakken. En politipatrulje har vært på stedet og det lages en rapport på uhellet.

**HOVDEN: Arbeidsuhell

10.22** fikk politiet melding om en arbeidsulykke på Hovden. En håndverker skal ha vært uheldig og skutt seg selv i låret med en spikerpistol. Vedkommende ble kjørt med ambulanse til legekontoret i Bykle. Arbeidstilsynet er blitt varslet.