KRISTIANSAND: Det hadde oppstått slåsskamp utenfor utestedet, og vekteren, som var uniformert, var på vei til slåsskampen for å få den stoppet. Underveis ble han holdt igjen av kvinnen, og hun slo deretter til ham. Vekteren fortsatte mot kamphanene, og fikk stoppet urolighetene.

Da dette oppdraget var unnagjort, gikk han ifølge retten bort til kvinnen, og sa til henne at hennes tidligere oppførsel var uakseptabel i forhold til en vekter.

"Vekteren hadde for sin del tenkt å la det bli med dette og snudde seg for å gå bort fra tiltalte. Han ble da tildelt et nytt forsettlig slag fra tiltalte bakfra som traff nakken/kinnet og medførte 2 små risp ca.1 cm. og 2,5 cm. lange slik det også fremgår av fremlagt legejournal av 13.03. 2010. Etter vitnets forklaring legger retten til grunn at tiltalte heller ikke denne gang slo med knyttet hånd og at rispene fremkom nærmest etter ”kloring”. Tiltalte løp etter dette bort fra stedet".

Den tiltalte kvinnen har nektet for å ha slått det andre slaget, men ble ikke trodd av retten.

Kvinnen er domfelt fire ganger tidligere, alle gangene for vold. Den siste dommen kom i fjor, og voldsepisodene i mars ble begått i prøvetiden for en betinget dom. Dermed ble det fellesstraff for den betingende dommen fra i fjor og de to nye voldsepisodene.