KRISTIANSAND: — Ut fra vitner og de foreløpige undersøkelser så har vi lite å gå på, forteller etterforsker Morten Eriksen, ved Randesund politistasjon, til fvn.no.

Det var klokken tre natt til mandag at en mannsperson truet til seg et mindre pengebeløp med kniv på YX Hånes. Politiet håper at tekniske undersøkelser kan lede dem i retning av ransmannen.

Har gjennomgått video

— Vi er i gang med tekniske undersøkelser og basesøk. Vi venter også på rapporter fra krimteknikere. Inntil de rapportene foreligger, så er det ikke noe å ta tak i, sier Eriksen.

YX Hånes har videoovervåkning. Videoen er gjennomgått men har ikke gitt politiet altfor mye å gå etter.

— Vi tror nok ut fra videoen at det er snakk om en yngre person, med tanke på bevegelser og sånn. Men det blir nesten gjetning. Også ser vi at gjerningsmannen antagelig stikker mot Hånes, forteller Eriksen.

Interessert i tips

Gjerningsmannen er anslått til å være 170-175 cm høy. Politiet har fastslått at han er etnisk norsk med tanke på farge på hendene, og han snakker kristiansandsdialekt. Ransnatten hadde ransmannen på seg en turkis hettegenser, og en grå bøff som var dratt over hodet med hull til øynene. Han hadde på seg grå dongeribukser og skatesko.

Hvorvidt det ble brukt bil i tilknytning til ranet har ikke politiet klart å fastslå. Den kvinnelige bensinstasjonansatte var alene på stasjonen da ranet skjedde.

— Hvis noen har sett noe så er vi veldig interessert i tips, fastslår Eriksen.