**VENNESLA: Knust vindu i kirke

03.20** Innbruddsalarmen gikk i Frikirken. Det viste seg at det var knust et vindu, men gjerningspersonene har trolig blitt skremt av alarmen.

**KRISTIANSAND: Kranglete taxikunde

03.45** En person som skulle ta drosje fra holdeplassen ved jernbanestasjonen oppførte seg kranglete. Han ble kjørt hjem, og beklaget oppførselen på veien.

KVINESDAL: Lister-russ steinet og beskutt med paintballkuler

**GRIMSTAD: Stjålet ATV

06.54:** Det skal ha blitt stjålet en ATV fra Lille Bergen i Grimstad. ATVen er en oransje KTM med registreringsnummer LU 9532

**BYGLAND: Stjålet tilhenger

07.12:** Ved rundkjøringen i Byglandsfjord har det i løpet av natten blitt stjålet en Tredal tilhenger med registreringsnummer NY 4979

**GRIMSTAD: Tagget ned bil

08.05:** Ved Strand hotell Fevik skal en bil og noe utstyr ha blitt tagget og tilgriset. Det er usikkert om eier ønsker å anmelde.

**TVEDESTRAND: Innbrudd

09.03:** Det meldes om et innbrudd i Tvedestrand fjordhotell. Uvedkommende skal ha brutt opp en verandadør og tatt med seg blant annet en prosjektor, en miksepult og noen mynter.

**ÅMLI: Eksplosjon på legekontor

09.14:** Politiet rykker ut sammen med brannvesen til Åmli legekontor, etter en melding om eksplosjon fra en oksygenbeholder. Beholderen skal ha fått en utblåsning som førte til at ventilen tok av gårde på egen hånd, men ingen personer skal ha blitt skadet.

GRIMSTAD: Tyveri fra redskapsbod

Uvedkommende skal ha brutt seg inn i en redskapsbod og tatt med seg noe verktøy. En anmeldelse vil komme senere.

**ARENDAL: Nasking

16.30** fikk politiet melding om at to ungdommer hadde stjålet en jakke fra Jack&Jones. Kort tid etterpå påtraff politiet de to guttene, de gikk da med jakken mellom seg. De hevdet at det var en annen person som hadde stjålet jakka, men ble ikke trodd på dette. De to er henholdsvis 19 og 16 år gamle, og vil bli anmeldt av butikken.

**LYNGDAL: Luftpistol

17.48** fikk politiet melding om en mann som skøyt på diverse gjenstander med en luftpistol. Naboene til mannen ble litt skremt over skytingen, og det skal ikke ha vært første gang mannen har vært litt ustabil med skytingen. En patrulje ble sendt til stedet, og mannen fikk en kraftig irettesettelse av politiet.

**KRISTIANSAND: Truet med kniv

19.23** oppsøkte en mann en restaurant i Markens og fortalte at han var blitt truet med kniv av en annen mann, men at han hadde klart å komme seg unna. En patrulje ble sendt til stedet og gjerningspersonen ble navngitt. Både offer og gjerningsperson er kjenninger av politiet. Etter hvert ble to personer tatt med til arresten. Begge var i besittelse av mindre mengder med narkotika. Knivtruslene blir derimot ikke anmeldt.

KRISTIANSAND: Falske kjennetegn

Politiet har kontrollert en bil i Suldalsveien som var påsatt kjennetegn som tilhører en annen bil. Skiltene tilhører Gumpens Auto, bilen ble derfor tauet inn og saken vil bli videre etterforsket. Sjåføren vil i hvert fall bli anmeldt for dokumentforfalskning.

**GRIMSTAD: Manglet førerkort

18.56** stoppet politiet en bil ved Sønderled i Grimstad. Sjåføren, en polsk mann, hadde ikke førerkort, og ble anmeldt for dette.

**VENNESLA: Jernstang på toglinja

21.30** fikk politiet melding fra NSB om at noen hadde lagt en jernstang eller et spett på toglinja i Vennesla. Dette førte til en feil på systemet som gjorde at toget måtte kjøre sakte på strekningen frem til man fant ut hva som er galt. Det ordnet seg så fort man fikk fjernet jernstanga.

**BYGLAND: Tyveri av tilhenger

22.04** fikk politiet melding fra en mann i Byglandsfjord som var blitt frastjålet sin tilhenger. Tilhengeren har registreringsnummer NY4797, og er av merket Tredal. Mannen opplyste også om at det hadde vært tyveri fra en naboeiendom, og der hadde tyvene blant annet stjålet en gressklipper og en høytrykksspyler. Politiet mistenker at det kan være en sammenheng.