**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

18.00:** En huseier på Søm ringer politiet da han oppdager et innbrudd som har skjedd i løpet av natt til mandag. Tyven har sannsynligvis tatt seg inn gjennom en ulåst bakdør, mens eierne lå og sov. To lommebøker er meldt stjålet, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne.

**TVEDESTRAND: Unggutter stjal båt

18.17:** En båteier melder ifra om at han er blitt frastjålet båten, og har funnet den igjen med to unggutter ombord. Politiet rykker ut og pågriper to gutter på 13 og 14 år. Båteier får båten tilbake og guttene overlates til forledrene, melder Kvitne.

**KRISTIANSAND: Knuste bilvindu

18.30:** En mann oppsøker K ristiansand politistasjon, etter å ha hentet bilen sin som stod parkert i Gravane. Bilen, en burgunder Volkswagen Caravelle har fått knust vinduet i førerdøra. En lommebok med omlag 1.000 kroner og diverse kort er stjålet fra hanskerommet.

**KRISTIANSAND: Stopper cross-sykkel

19.03:** En patrulje stopper en uregistrert cross-motorsykkel i Ålefjærveien. Føreren, en 20 år gammel mann fra Kristiansand blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjålet bilskilt

19.12:** Politiet får melding om et frastjålet bilskilt med registreringsnummer PP17906. Skiltet er stjåøet fra Søm i løpet av helgen.

**KRISTIANASAND: Fjerner rusede personer

19.43:** Sørlandet sykehus i Kristiansand ber om hjelp til å fjerne rusede personer fra sykehusets område. To personer kjøres bort ifra stedet. De er begge i midten av tredveårene og kjenninger av politiet, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

**FEVIK: Stjal lommebok på Rimi

22.02:** Dame som melder frastjålet lommebok i veska si. Rimi Fevik. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Brann i container

22.41:** Brannvesenet melder om brann i container ved ICA iVoiebyen. Da politiet kommer til stedet er de to grå dunkene brent opp, bare hjula står igjen.

**KRISTIANSAND: Tauer inn bil

22.50:** Politiet får melding om en hvit Nissan som står parkert på en sykkelsti i Vardåsveien. Bilen hadde takluka åpen, noe som ikke er så naturlig i disse tider, sier Jon Kvitne.

Bilen var påsatt falske kjennetegn og ble tauet inn av poltiet. — Etterforskere nøster videre i morgen, sier Kvitne.