FARSUND: Kjørte i 120 km/t i 60-sone

**ARENDAL: Mann amok i leilighet

23.26** En 42 år gammel mann fra Arendal skrek og opptrådte uberegnelig i en leilighet i Arendal. Han ble pågrepet av politiet og arrestert.

**GRIMSTAD: Klaget på høy musikk på Bie

23.37** En huseier klaget på sin leieboer på Bie fordi han spilte høy musikk. Politiet kom til stedet og leieboeren ble pålagt å dempe volumet.

EVJE OG HORNNES: Arrestert etter å ha skutt på folk i bil

**LILLESAND: Slått ned på rutebilstasjonen

23.56** En mann ble slått ned på rutebilstasjonen, men hadde forlatt stedet før politiet kom. Mannen skal ha fått mindre kuttskader i hodet, men vil ikke anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Viste bort fulle ungdom fra bensinstasjon

00.07** En politipatrulje viste bort en del bråkete og berusede ungdom fra Shell i Elvegata.

**VENNESLA: Frastjålet veske på ungdomsdiskotek

00.09** Ei jente som hadde vært på Moonlight ungdomsdiskotek ringte politiet og fortalte at hun var blitt frastjålet ei veske med mobiltelefon og et mindre pengebeløp i. Fornærmede vil anmelde tyveriet.

**KRISTIANSAND: Spilte svært høy musikk i Oddernesveien

00.14** Politiet fikk klager på en fest i Oddernesveien der det ble spilt svært høy musikk. Da patruljen kom frem, var det imidlertid rolig der.

**LILLESAND: Bråkete fest i sentrum

00.17** Politiet måtte be festdeltakerne om å roe seg ned da de hadde skapt mye bråk og spilte høy musikk i sentrum. Da roet festen seg ned.

**KRISTIANSAND: Slo passasjer etter å ha hoppet på panseret

00.35** Noen ungdommer løp over panseret til drosjen som stod utenfor Club 7. Da passasjeren i drosjen gikk ut for å prate med ungdommene, fikk han et slag i ansiktet. De to i drosjen klarte ikke å peke ut gjerningsmannen, og politiet melder at det derfor blir vanskelig å pågripe noen.

**KRISTIANSAND: Slått til i minibankkø

00.38** En mann fikk et slag i ansiktet da han stod i kø til minibanken ved Megleren. Mannen har ingen skader etter slaget, men vil muligens anmelde episoden.

**LYNGDAL: Husbråk

00.28** Politiet roet ned en fest i Stasjonsgata som spilte høy musikk.

**ARENDAL: Kvinne slåss med vaktene foran politiet

01.20** Politiet stod utenfor Madam Reiersen. En kvinne som stod og kranglet med vaktene der, begynte hun å slåss med vaktene. Kvinnen, som er 36 år gammel og fra Arendal, vil bli anmeldt.

**SØGNE: Kastet ut passasjer av buss

02.02** Bussjåføren stoppet og lot politiet ta seg av en passasjer som lagde bråk på bussen. Den 20 år gamle mannen fra Søgne ble kastet av bussen, men vil ikke bli anmeldt.

**ARENDAL: Dempet fest

02.02** Politiet måtte roe ned en fest på Bjorbekk der det var mye bråk.

**ARENDAL: Mopedist stakk av fra politiet

02.41** En sivil politibil vinket en mopedist inn til kontroll, men mopedisten stakk av. Etter kort tid fant politiet mopedisten, som er en gutt fra området. Han forklarte da at han ikke hadde sett politiet. Gutten vil antakelig bli anmeldt for å ikke ha stoppet for politikontroll.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk på legevakten

02.41** En kvinne måtte fjernes da hun lagde bråk på legevakten. Hun ble kjørt hjem i drosje.

**KRISTIANSAND: Nektet å oppgi navnet etter slåsskamp

02.48** En 21 år gammel mann fra Kristiansand nektet å oppgi personalier til politiet etter at han hadde vært involvert i en slåsskamp på rutebilstasjonen. Han vil bli anmeldt for å ikke ha gitt politiet opplysningene.

**GRIMSTAD: Beruset mann (18) lå langs E18

03.01** Politiet fikk melding om at det lå en person ved E18 ved Svennevik. Mannen, som er en 18 år gammel mann fra Grimstad, var overstadig beruset og ble kjørt hjem av politiet.

**LYNGDAL: Beruset person ville inn i hus

03.16** En beruset mannlig lyngdøl på 24 år banket på og lagde bråk for en huseier i sentrum. Mannen ville inn i huset. Politiet kjørte mannen hjem.

**MANDAL: Bilfører stakk av fra kontroll

03.36** Politipatruljen forsøkte å stoppe en bil i Holum, men bilføreren stakk unna. Senere fant politiet bilen utenfor en leilighet, og fikk kontakt med føreren, som er en 20 år gammel mann med lokal tilknytning. Mannen vil bli anmeldt for fartsovertredelse og å ikke ha stoppet til kontroll. Førerkortet hans ble også beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Skallet ned i Markens

03.38** En mann i 20-årene fra Kristiansand ble skallet ned i krysset mellom Markens og Tollbodgata. Han ble kjørt til legevakta der han måtte sy noen sting i et kutt i panna. Politiet har ingen opplysninger om gjerningspersonen, og avventer til fornærmede eventuelt anmelder episoden.

**LYNGDAL: Nektet å dempe musikk på fest

04.09** Politipatruljen ba eieren av en bolig i sentrum om å dempe musikken, men det nektet han. Han vil bli anmeldt for å ikke ha fulgt pålegg fra politiet.

**ARENDAL: Kjørte med narkotika

04.40** Politiet stoppet en 19 år gammel mannlig bilfører fra Arendal på Saltrød. Mannen var i besittelse av mindre mengder narkotika. Han vil bli anmeldt for promillekjøring og besittelse av narkotika, og fikk også beslaglagt førerkortet.

**ARENDAL: Menn pågrepet etter mislykket innbrudd

05.35** Hos rørlegger Halvorsen på Myrene hadde noen knust en rute og brutt seg inn, og et øyenvitne hadde observert to menn i nærheten. Politiet fant de to arendalittene på 19 og 21 år, og disse er mistenkt for å ha stått bak innbruddet. De skal avhøres lørdag formiddag. Det er ikke klart om noe ble stjålet fra rørleggeren.

**KRISTIANSAND: Tatt med tabletter

06.20** Ei 28 år gammel kvinne fra Kristiansand ble tatt av politiet med tabeletter uten legegodkjennelse på seg. Hun har erkjent forholdet og vil bli anmeldt.

**SONGDALEN: Brøt seg inn hos skytterlaget

06.34** Innbruddsalarmen gikk cirka klokken 06 hos skytterlaget i Hortemos lokaler. Gjerningspersonene hadde tatt seg inn gjennom et vindu, men det så ikke ut til at noe var borte. Antakelig ble personene skremt bort av alarmen.

GRIMSTAD: Kastet ut av bil i trafikkulykke

**VEGÅRSHEI: Kjørte inn i stolpe, men klarte seg selv

08.31** En mann i 60-årene fra Vegårshei kjørte inn i en stolpe i sentrum, men fikk ikke fysiske skader. Politiet rykket ikke ut. Det er ikke mistanke om promillekjøring.