KRISTIANSAND: Alejandro Fuentes var søndag kveld involvert i en båtulykke på Fiskebrygga i Kristiansand. Han skal ha vært føreren av cabincruiseren som kolliderte med to andre båter.

— Vi er kjent med situasjonen, og utover det så er det for tidlig å kunne gi kommentar, sier Alejandros mananger Jan Fredrik Karlsen til Nettavisen.

Alejandro Fuentes ble søndag kveld avhørt av politiet i Kristiansand, som foreløpig ikke mistenker Idol-stjernen for promillekjøring.

En skadet Akuttmottaket på Sørlandet Sykehus i Kristiansand opplyser at den skadde mannen er stabil og under behandling sent søndag kveld. Tilstanden er uendret mandag morgen.

— Den skadede var passasjerer i Cabincruiseren og havnet i vannet i kollisjonen. Dykkere har undersøkt under de to båtene som ble påkjørt og har ikke funnet flere personer i vannet. Alt tyder på at det ikke befant seg folk i disse da de ble truffet, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder Politidistrikt.

Det skal ifølge politiet ha vært 14 personer ombord i Cabincruiseren Ali kjørte.

— Vi mistenker foreløpig ikke båtføreren for promillekjøring, sier Neset.

- Glad dette gikk bra To 19 og 16 år gamle gutter, som satt i den ene påkjørte båten, forteller Fædrelandsvennen at de priser seg lykkelige over at dette gikk bra. De måtte i all hast kaste seg på sjøen da de holdt på å bli overkjørt.

De to ønsker å være anonyme, men forteller at de lå fortøyd rett ved DnB Nor-bygget da den store båten plutselig kom rasende i vill fart ut fra Fiskebrygga.

— Den kom ut fra ingenting i full fart og smalt rett inn i vår båt, forteller de to.

Ambulansepersonell holdt en tid på med behandling av en person rett ved Bølgen & Moi på Fiskebrygga.

FIKK SEG EN SMELL: Denne båten fikk seg en smell etter at cabincruiseren på 34 fot smalt inn i stor fart på Fiskebrygga i Kristiansand.