– Først utsikter for lørdag og søndag:

Spitsbergen: Nordøstlig bris. Oppholdsvær og en del sol. Kaldt. Finnmark og Troms: Nordøstlig bris, kortere perioder med kuling på kysten i nord. Enkelte snøbyger, vesentlig i ytre strøk, ellers en del sol. Omtrent uendret temperatur.

Nordland, Trøndelag, Møre og Romsdal Skiftende bris, spredte snøbyger ytterst på kysten ellers stort sett opphold og en god del sol. Omtrent uendret temperatur. Vestlandet: Lørdag østlig bris, og til dels pent i nord.

I Rogaland østlig kuling utsatte steder, skyet og trolig litt snø i sør. Søndag nordøstlig bris, stort sett opphold og til dels pent vær. Forholdsvis kaldt.

Østafjells, fjellet i Sør-Norge: Lørdag nordøstlig kuling på Sørlandskysten og sør i Langfjella. Snø i Agder og sørlige Telemark, ellers stort sett opphold og til dels pent vær i nord. Søndag minking til bris, etter hvert opphold og for det meste pent vær. Litt høyere temperatur om natten i sør ellers kaldt.

Utsikter for perioden mandag til og med torsdag:

Spitsbergen: Nordøstlig bris, av og til kuling på kysten i sør og i øst. Spredt snø i østlige områder, ellers pent vær. Kaldere. Nord-Norge.

Trøndelag: Nord eller nordøstlig bris, perioder med kuling på kysten fra Lofoten og nordover. Snøbyger, vesentlig i kyststrøkene, men også perioder med sol, spesielt i indre strøk. Omtrent uendret temperatur.

Sør-Norge unntatt Trøndelag: Skiftende bris. For en stor del pent vær, men lokalt utrygt for lette snøbyger. Fortsatt en kald værtype.