Kl. 01.12: En bil har havnet i grøfta ved Breive på Hovden. En 22-åring fra Arendal blir mistenkt for promillekjøring. En jevnaldrende kamerat satt på siden.

Kl. 01.50: I Farsund forklarer en mann at han er blitt slått i et fylleslagsmål. Et par dører i boligen er også ramponert. En navngitt gjerningsmann kan vente seg anmeldelse.

Kl. 02.30: En mann i 40-årene blir anmeldt for ordensforstyrrelse i Mandal sentrum. Nekter å fjerne seg, blir kjørt hjem av politiet.

Kl. 03.00: Etter vinglete kjøring blir en bil stoppet i Arendal sentrum. En 42 år gammel mann mistenkes for promillekjøring.

Kl. 03.30: Ampert i Kvadraturen. Det kommer en del meldinger om slagsmål mellom mindre grupperinger i Markens. En ungdom melder at han er blitt slått.

Kl. 03.30: Slåssing på Søgne-bussen. Politiet rykker ut, får navnet på en 27-åring fra Søgne som er mistenkt for å stå bak. Flere var involvert.

Kl. 03.45: En 23-åring fra Kristiansand blir anmeldt for urinering på offentlig sted, nærmere bestemt Hovden.

Kl. 04.00: Slåssing på hjørnet av Tollbodgata og Markens. En 39-åring fra Kristiansand som var meget aktiv blir pågrepet ved 7-Eleven, det viser seg at han har narkotika (trolig amfetamin) på seg.

Kl. 05.50: To jenter på 18 og 19 år slåss utenfor Mega i Vestre Strandgate etter å ha forlatt utestedet Leopold. Krangelen om diverse forhold startet innendørs og fortsatte utenfor.