**ARENDAL: Pågrepet på Subway

02.22** En 24 år gammel arendalsmann ble natt til søndag pågrepet på Subway i Arendal etter å ha hindret politiet i å utføre jobben sin. Politiet fant også amfetamin på mannen under pågripelsen.

KRISTIANSAND: Skallet ned på Leopold

KRISTIANSAND: Fyllekjørte på moped i Vennesla

**KRISTIANSNAD: Forsøk på innbrudd ved Sun City

23.50** Eieren av stedet Sun City i Vennesla ringte lørdag kveld politiet og meldte ifra om at en rute var blitt knust ved bedriften. Det skal trolig være brukt en stein, men gjerningspersonen/e skal ikke ha kommet seg inn i lokalet, da bare det ytterste laget av ruta var knust.

FLEKKEFJORD: Plagsom svenske i Flekkefjord

MANDAL: Promillekjører kjørte av veien

KRISTIANSAND: Tatt med promille i Tordenskjoldsgate

KRISTIANSAND: Tatt i promillekontroll ved Meieriet

KRISTIANSAND: Slått ned med jernstang

KRISTIANSAND: Polakk pågrepet på danskebåten

FARSUND: Bil mot moped i Farsund

KRISTIANSAND: Prøvde å robbe våpenlager

LINDESNES: Unggutter kjørte moped med mangler — foreldrene brydde seg ikke

**MANDAL: Nestenkollisjon med uregistrert bil

19.38** Politiet fikk telefon fra personer som hadde kjørt bil på Ytre Berge og møtt en bil som kom som ei kule rundt en sving og nesten traff dem. Bilen var uregistrert. Politiet fikk tak i bilisten, og det viste seg at den 19 år gamle mannen fra Mandal heller ikke hadde gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Knust rute på Møvik skole

19.48** En rute er knust, men det virker ikke som om noen har vært inne på skolen.

**LILLESAND: Trailer vinglet på E 18

20.35** Politiet fikk melding fra en bilist som kjørte bak en trailer på E 18 ved Lillesand, i retning Kristiansand. Trailersjåføren hadde ikke sikret hengeren skikkelig, dermed vinglet den frem og tilbake, delvis over i motsatt kjørefelt. Politiet fikk stoppet traileren på Bjørndalsslettet, og den ble nektet av Biltilsynet å kjøre videre. Traileren ble kjørt til et bilfirma der den skal bli stående til feilene er ordnet. Den polske sjåføren fikk fratatt førerkortet midlertidig.

**SØGNE: Sigøynere slo seg ned ved ridesenteret

20.46** 10 personer, både menn, kvinner og barn, hadde slått seg ned ved Kajakklubben ved ridesenteret. Der hadde de spredd søppel og tent bål. De fikk beskjed av politiet om å rydde opp etter seg og slukke bålet, og de ble bortvist fra stedet. Personene var fra Romania.

**ARENDAL: Kvinne kjørte med 2,14 i promille

22.25** Politiet stoppet en bil ved Bjorbekk kirke. Bilen hadde kjørt vinglete. Den 48 gamle kvinnen fra Arendal som kjørte bilen, luktet alkohol, og det viste seg at hun hadde 2,14 i promille.

GRIMSTAD: Kjørte i stolpe i Fjæreveien