KRISTIANSAND: Mannen, en 41 år gammel kristiansander, troppet opp på politivakta ved Kristiansand politistasjon like før klokken 03 natt til onsdag.

— Han kranglet med dem som satt i vakta, og kalte dem blant annet puddinger. Det endte med at «puddingene» satte ham i fyllearresten, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Kjenning

Mannen, som var beruset, beskrives som en gammel kjenning av politiet. Han ville egentlig snakke om et tidligere anmeldt forhold, men møtet med politiet fikk trolig en annen slutt enn han hadde tenkt.

— Han påstod at han var falskt anmeldt. Men han var så beruset at han ble avvist, sier Arnesen, som understreker at mannen nøyde seg med å slenge med leppa.

— Vi tåler å bli kalt puddinger, men da han ikke sluttet la vi ham i fyllearresten, sier han.

- For full

Det er foreløpig uklart om mannen vil bli anmeldt for forholdet. Ifølge vaktsjef ved politivakta, Torstein Byklum, slippes 41-åringen ut onsdag formiddag.

— Vi mente at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han var litt for full til å få noe fornuftig ut av. Han slippes ut når han blir edru, sier Byklum.