KRISTIANSAND: Stakk etter villmannskjøring

**KRISTIANSAND: Pågrepet for slåssing

02.20** To menn på 21 og 31 år ble innbrakt til Kristiansand politistasjon etter at de slåss på utestedet Harveys. Mennene, som begge er bosatt i Kristiansand, er anmeldt for bråk i beruset tilstand. De vil bli avhørt fredag formiddag.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra utested

03.05** En 30 år gammel kvinne ble bortvist fra utestedet Twist and Shout etter at hun skal ha kranglet med en dørvakt. Det var dørvakten som ba politiet om bistand. Kvinnen hadde selv en annen versjon. Ifølge operasjonsleder ved Agder politidistrikt vil hendelsen bli etterforsket.

**ARENDAL: Knuste rute

06.10** Politiet fikk melding om at en rute på fylkeshuset i Arendal var knust i løpet av natten. Så langt er det uklart om noe er stjålet.

**GRIMSTAD: Råkjører ødela fotballbane

14.30** Lia I.L. i Grimstad har i løpet av helgen fått kjørt i stykker gressmatta på stadion sin av en råkjører. Idrettslaget har anmeldt skadeverk-forholdet til politiet. Det skal også ha vært utført skadeverk på en salgsbod i området.

ARENDAL: 6-åring påkjørt av eldre mann

LILLESAND: 17— og 18-åring i slåsskamp

19.46 En 18 år gammel mann fra Lillesand ble satt i arresten etter å ha slåss med en 17 år gammel gutt fra Arendal på Sandsmyra. 17-åringen ble tatt hånd om at helsepersonell, og har sannsynligvis brukket nesa.

**GJERSTAD: Kvinne banket opp

20.44** Politiet fikk melding om at ei dame skal ha blitt banket opp av tre til fire andre personer. Politiet hadde ikke fått tilbakemelding av patruljen som var på oppdraget da fvn.no snakket med dem.

**KRISTIANSAND: Ville kaste ut festdeltaker

20.59** En kvinne ringte politiet og ville få kastet ut en beruset, kvinnelig festdeltaker i en leilighet i Dronningensgate.