ARENDAL: Hærverk på bil

23.11 — Det blir meldt om skadeverk på bil utenfor Froland ungdomsskole. Alle dekkene på bilen skal være stukket hull i med en kniv eller skarp gjenstand. Forholdet skjedde i løpet av helgen, og bilen tilhører en av lærerne ved skolen.

**SØGNE: Innbrudd på skole

00.07** - Ved midnatt blir det oppdaget et innbrudd på Langenes skole. Foreløpig ser det ut som det er stjålet en pc, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder Politidistrikt.

MANDAL: Ba huseier roe rockefoten

00.30 - En nabo ringte politiet og klaget over høy musikk fra naboens hus. Han hadde da gjentatte ganger forsøkt å be naboen skru ned lyden, men til ingen nytte. Politiet dukket opp på døren og gav musikkelskeren beskjed om å dempe musikken, og det så ut til å holde.

GRIMSTAD: Brann i stall

01.47 - Natt til mandag ble det meldt om brann i en mindre låvebygning på Molland i Grimstad.

  • Det så litt stygt ut til å begynne med, for bygningen hadde en seksjon med en stall, der det sto 12 hester, men brannvesenet og eieren av uthuset fikk alle hestene trygt ut. Det så også en stund truende ut for en hytte i nærheten, men brannen ble kontrollert ned, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt.

SØGNE: Kollisjon ved Tangvall

01.52 - To biler kolliderte på E39 ved avkjøringen til Lunde ved Tangvall i Søgne, natt til mandag. Kun én person ble meget ledd skadd, og han ble kjørt til legevakten for sjekk. Ellers var det bare materielle skader.