Se promoen til programmet i ruten over

TVEDESTRAND: Torsdagens episode av "Hellstrøm rydder opp" på TV3 utspiller seg på kjøkkenet på Tvedestrand Fjordhotell. Hotelleier Magne Modalsli ble overrasket over hvor dårlig det sto til på restauranten hans.

— Mye av det vi gjorde var helt håpløst. Vi hadde ikke dyktige nok folk på kjøkkenet og det ble noen dramatiske omveltninger som følge av tv-programmet, sier Modalsli til fvn.no.

Kulturkollisjon

Det ble høy temperatur da restaurantsjefen fra Bagatelle inntok kjøkkenet i Tvedestrand. I programmet blir det både tårer og heftige meningsutvekslinger.

— Det ble en kulturkollisjon. Fra det stille sommerliv i Tvedestrand til en som kommer fra Oslo og mener han har alle fasitsvarende. Det gikk ganske hardt for seg i diskusjonene, sier Mange Modalsli.

Hvorfor meldte du deg på dette?

— Vi så muligheten for å få restauranten opp og gå. Tvedestrand fortjener en god restaurant.

Byttet ut betjeningen

Innspillingen av programmet foregikk i begynnelsen av juni. Modalsli mener mesterkokkens restaurantoppvask hadde alt å si for sommerens drift.

Fjordhotellet følger nå en meny som Eyvind Hellstrøm selv satte opp. Store deler av betjeningen måtte også byttes ut.

— Det var helt kaos. Etter at Hellstrøm reiste har alt fungert topp og jeg opplevde dette som kjempepositivt.

REFS: Hotelleier Magne Modalsli fikk mye kritikk for forholdene på restauranten sin. Foto: TV3