**KRISTIANSAND: Skallet politiet ved Charlies bar

22.46** Politiet ble tilkalt etter at en 26 år gammel mann forsøkte å slå andre gjester. Mannen satte seg kraftig til motverge da politiet kom. Han sparket, slo og skallet politibetjentene. 26-åringen ble satt i arresten og vil også bli anmeldt for vold mot offentlige tjenestemenn.

**TVEDESTRAND: Kjørte uten gyldig førerkort

00.18** En 27 år gammel mannlig bilist ble stoppet og anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort ved Nes verk.

**TVEDESTRAND: Angrep politiet

01.06** En 23 år gammel mann ble stoppet i bil i forbindelse med en trafikkontroll. Mannen var ikke glad for å bli stoppet, og gikk til angrep på politiet. Han ble pågrepet og satt i arresten, og er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**FARSUND: Innbrudd på kjøkkensenteret

02.36** Vektere oppdaget innbrudd på Farsund kjøkkensenter. Tyvene har mest sannsynlig tatt seg inn gjennom en luftekanal. Det er funnet tyvegods i nærheten av åstedet. Det er foreløpig ikke laget oversikt over hva som er stjålet.

**GRIMSTAD: Tobakkstyveri fra Rema 1000

07.09** fikk politiet melding om at noen i løpet av helgen hadde stjålet tobakk fra Rema 1000 på Oddensenteret.

**FEVIK: Innbrudd i bil

07.07** fikk politiet melding om at det hadde vært tyveri fra en bil på Fevik. Tyver hadde stjålet stereoanlegg og verktøy.

**KRISTIANSAND: Ubudne gjester

07.32** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet en pc fra et kontor på Dvergsnes skole.

**ARENDAL: Kjørte på fotgjenger

08.07** fikk politiet melding om en sjåfør hadde vært så uheldig å komme bort i en fotgjenger i Parkveien i Arendal. Sjåføren kjørte fotgjengeren til legevakta, og meldte selv i fra til politiet. Det står bra til med fotgjengeren.

**KRISTIANSAND: Løpsk tilhenger

08.31** fikk politiet melding om at en tilhenger med skrot hadde rullet inn i en annen bil og påført denne skade. Eieren mente at dette måtte ha skjedd fordi noen i løpet av helgen hadde løsnet parkeringsbremsen på tilhengeren.

**ARENDAL: Påkjørt rådyr

09.57** fikk politiet melding om et påkjørt rådyr på E 18 ved Longum. Rådyret var dødt og Viltnemda tok seg av det.

**ARENDAL: Stjålet bil

10.46** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet en bil med registreringsnummer pp 29164 fra en garasje på Saltrød.