0738: Kjørte utfor

Søgne: På Langenes-veien i Søgne mistet en 56 år gammel mann fra Søgne kontrollen på bilen. Han skal ikke ha kjørt fort, men trolig førte mye vann i veibanen til at han skled ut og kjørte i et tre. Både han og en annen mann kunne selv komme seg ut av bilen, og de satte seg på egen hånd inn i ambulansen som fraktet dem til Sørlandet sykehus. Der oppstod det mistanke om at sjåføren kunne være påvirket av alkohol, og det ble tatt promilletest. Ingen av dem ble alvorlig skadet.

FREDAG:

2212: Rasende naboer

Kristiansand: Politiet ble nedringt av en rekke sinte naboer som klaget på støy fra en byggeplass i Østre Strandgate. En patruljebil rykket ut og konstaterte at firmaet Betonggulv AS var i full virksomhet med å støpe et betonggulv i et bygg. På grunn av kraftig regnvær var støpeprosessen kraftig forsinket. Firmaets menn lovet imidlertid å prøve å redusere støyen, men ble ikke ferdige før rundt midnatt, natt til lørdag.

2330: For fort ved skole

Lyngdal: I perioden 1930 til 2100 ble to sjåfører fratatt lappen på riksvei 43 ved Lenefjorden, like ved Kvås skole. Den råeste fartssynderen kjørte i 92 km/t i 50-sonen. Seks sjåfører fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. Tidligere denne uken ble tre andre sjåfører fratatt førerkortet på samme sted for å ha kjørt for fort. I perioden 2130 til 2330 forflyttet UP seg til 60-sonen ved selve Lenefjorden, og der mistet en sjåfør førerkortet og to fikk forenklede forelegg.

LØRDAG:

0142: Ville ikke betale

Kristiansand: En 19-åring fra Kristiansand forsøkte å stikke fra en drosjeregning på 255 kroner på Gamle Strømmevei. Det likte ikke drosjesjåføren og ringte politiet, som umiddelbart rykket ut. De fikk takk i mannen med betalingsvegring, og fikk ham til å gjøre opp for seg.

0747: Tysker på villspor

Kristiansand: En sjåfør på vei østover langs E 39 ved Xstrata fikk sjokk da han plutselig så en tyskregistrert bil komme mot seg på to-feltsveien. Han rakk ikke reagere raskt nok, og de dundret i hverandre front-mot-front. Ingen av dem ble skadet, og bilene fikk bare mindre skader. Trolig har tyskeren oppdaget bomringen og ikke hatt penger. Så har han snudd for å prøve å komme seg av veien, uten å ha direkte hell med den operasjonen. I tillegg førte kollisjonen til at han mistet plassen på danskebåten, som gikk klokken 0800.