KRISTIANSAND: Innbrudd hos Dekk1

03.40: Tyvene skal ha kommet seg inn ved å knuse ei rute i inngangsdøra. Politiet har vært i kontakt med daglig leder for å få oversikten over hva som er stjålet.

KRISTIANSAND: Innbrudd ved Montér

02.09: Innbruddsalarmen utløses ved forretningen i Lumberveien. Ei rute i butikken er blitt knust, men det er ifølge politiet usikkert om noen har vært inne.

**ARENDAL: Dør sto åpen

02.08:** Innbruddsalarmen ved Nedenes ungdomsskole blir utløst. Politipatruljen som var på stedet kunne ikke se noe tegn til innbrudd, men fant ei dør som trolig har stått ulåst.

**FARSUND: Innbrudd i kirke

01.45:** Flere datamaskiner er stjålet fra kontorlokalene i Farsund kirke. Det skal ikke være stjålet noe fra andre deler av kirkelokalene. Det er foreløpig uklart hvor mye som er borte.

**KRISTIANSAND: Stjal veske

01.04:** En kvinne i 50-årene ble fraranet veska i Rådhusgaten. Gjerningsmannen skal ha revet fra henne veska idet hun var på vei inn døra hjemme. Politiet var ute og søkte med hund etter hendelsen, og fant noen papirer som kvinnen hadde i veska. Raneren var ifølge politiet mørk i huden, og han settes i sammenheng med flere andre vesketyverier som er registrert i løpet av de siste dagene.