KRISTIANSAND: Herpet

20.48: På Torkelsmyra skole i Voie kom noen seg inn, trolig gjennom en åpen dør. Den eller de benyttet anledningen til å grise med frukt og velte stoler og ellers utføre meningsløst irriterende barnestreker. Ingenting skal være stjålet.

ARENDAL: Freste med snøfreser

23.17: Det fantes ikke et gram med snø langs veien ved Torbjørnsbu i Arendal. Likevel ble en person observert med en snøfreser på full fres i gangfart i retning treningssenteret. En tilfeldig forbipasserende prøvde å snakke til mannen med freseren, trolig for å gjøre ham oppmerksom på at støyproblemene han skapte var større en snøproblemet. Men mannen freste bare tilbake — temmelig ilter. Derfor meldte den forbipasserende fra til politiet. Patruljen som kom fram, opplevde det samme som den forbipasserende. I tillegg konstaterte de med rimelig stor sikkerhet at mannen bak freseren hadde fått i seg mer rusmidler enn det som godt er. Derfor ble både den fresende mannen og hans freser tauet inn, og det vil bli et forsøk på å opprydnig i dag.

GRIMSTAD: Tatt to ganger i samme kontoll

2100-0115: I dette tidsrommet ble det gjennomført laserkontroll på Østerled, E 18 i Grimstad. Dette er en 60-sone og politiet utstedte til sammen 18 reaksjoner. Seks førerkort ble beslaglagt og 12 forenklede forelegg utferdighet. En av de som passerte kontrollen fikk et forelegg på 6500 kroner for å ha kjørt 83 kmt i 60-sonen. Mannen vedtok forelegget, og kjørte videre. Men bare en halv time etterpå kommer han tilbake - denne gangen kjørte han i 86 kmt - fortsatt i 60-sone. Da satte politiet foten ned og fratok mannen førerkortet.

KRISTIANSAND: Overstadig beruset

03.34: Da melder en mann fra om at han har kommet over ei jente i Markensgaten. Hun lå på gaten og kunne ikke gjøre rede for seg selv, fordi hun trolig hadde drukket alt for mye. Politiet rykket ut og brakte henne til legevakten. Fortsatt var jenta så beruset at ingen fikk noe fornuftig ut av henne. Derfor ble hun overlatt til medisinsk behandling og observasjon natten over.

**ARENDAL: Tyveri fra bod

8.50:** En eldre kvinne melder om innbrudd på Solborg. Tyvene skal ha brutt seg inn i en bod og stjålet en snøfreser. Det er foreløpig uklart om dette er den samme snøfreseren som politiet tok beslag i natt til fredag.

**MANDAL: Kjøring uten førerkort

9.05:** En mann i midten av tyveårene er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk i barnehage

En barnehage i Sørlandsparken er utsatt for innbruddsforsøk i løpet av natten. En plate ved et vindu er forsøkt brutt opp, men gjerningspersonene forsvant trolig fra stedet da alarmen ble utløst.

**FROLAND: Tyveri av pc

10.00:** En pc og en lommebok er stjålet fra et kontor på Blakstad videregående skole i åpningstiden.

KRISTIANSAND: Motorsykkel forsvunnet fra Slettheia

18.15: Eieren etterlyser en sort Honda CBR 1100 med registreringsnummer PS7276. Motorsykkelen har i løpet av daget forsvunnet, og er trolig stjålet, fra Slettheiveien.

LILLESAND: Innbrudd hos tyske arbeidere

19.00: Noen har tatt seg inn gjennom et åpent vindu, og stjålet en pc og et stereoanlegg fra noen tyske arbeidere som bor på Glamsland.

KRISTIANSAND: Røykutvikling i omsorgsbolig

21.00: En gryte med vann hadde tørrkokt, og det utviklet seg røyk i en omsorgsbolig i Kvartal 6 i Kristian Fjerdes gate. Brannvesenet fikk rask kontroll over situasjonen, og ingen personer kom til skade.