SØGNE: Politiet har nå gjort seg ferdig med vitneavhørene etter den tragiske trafikkulykken i Trybakken forrige fredag, som kostet fire unge mennesker livet. Ifølge politioverbetjent Jan Ove Thorsen, ved Søgne og Songdalen lensmannskontor, har det ikke fremkommet så mye nytt i avhørene.

Traff lastebilen sidelengs

— Vi har fått en bekreftelse på hendelsesforløpet. Det har ikke kommet frem noe revolusjonerende. Bilen har fått en skrens, og havnet sideveis mot lastebilen som kom nedover, sier Thorsen.

Bilen med de fire ungdommene skal ha vært i ferd med å kjøre forbi en annen bil i krabbefeltet da BMW-en de fire satt i plutselig skled ut og traff lastebilen.

- Er det mulig å si noe om fart?

— Nei, det er ikke mulig å si noe om fart på det nåværende tidspunkt. Det blir bare spekulasjoner, sier Thorsen.

Politiet avventer rapport

Havarikommisjonen var også på ulykkesstedet i helgen for å gjøre sine undersøkelser. De uttalte da at bilen ungdommene satt i, en BMW fra 1998, er meget godt sikkerhetsutstyrt med seks airbager og beltestrammere foran. De fire ungdommene hadde alle på seg sikkerhetselen da ulykken inntraff.

Politiet avventer nå rapporten fra Statens vegvesens ulykkeskommisjon, for å se om det kan bringe dem nærmere årsaken til ulykken.

Det var Michael Storaker (18), Thor Egil Nilsen Vårdal (18), Karen Marie Ekrem Olsen (20), alle fra Mandal og Therese Daland Unosen (20) fra Lindesnes mistet livet i den tragiske ulykken.