**KRISTIANSAND: Vrang gjest

23.23:** En kvinne slår seg vrang ved Pir 6 i Kristiansand. Politiet tar kvinnen med til arresten og anmelder henne for bråk på offentlig sted.

**FROLAND: Anmelder kvelertak

23.26:** Politiet får telefon fra en far som forteller at en mann tok kvelertak på sønnen hans under en fotballturnering i Frolandshallen tidligere på dagen. Andre måtte skille de to og det var mange vitner til hendelsen. Forholdet anmeldes.

**GRIMSTAD: Kranglet

23.46:** Et samboerpar kranglet så heftig at politiet måtte rykke ut. Løsningen ble at kvinnen ble igjen på deres felles adresse, mens mannen ble kjørt hjem til sine svigerforeldre.

**ARENDAL: Rute beskutt

23.48:** Familie oppdager at en rute er blitt skutt i stykker. Les mer i egen sak.

**KVINESDAL: Mistet lappen

23.55:** En 18-åring fra Flekkefjord må belage seg på noen måneder uten førerkort etter å ha blitt stoppet på Øyesletta i Kvinesdal i natt. Med 130 km/t i 80-sonen forsvant førerkortet.

**ARENDAL: Tatt med høy promille

00.08:** En polsk mann ble funnet mistenkelig da han parkerte farlig nær kanten på Langbrygga i Arendal. Politiet rykket ut med alkometer og kunne konkludere med at mannen blåste til to i promille. Viking Arendal ble rekvirert for å berge bilen, mens mannen måtte avlegge blodprøve og overnatte i fyllearresten. Mannen kunne ikke opplyse om navnet sitt, og politiet jobber derfor videre for å avklare identiteten hans.

**KRISTIANSAND: Overstadig

00.21:** En overstadig beruset person ble kjørt til arresten fra Pizza Crown i Vestre strandgate.

**SØGNE: Tyver stoppet

00.35:** Flere mistenkelige ungdommer vakte interesse ved Høllen vest. Politiet rykket ut og stoppet to gutter som erkjente at de forsøkte å stjele ekstralys fra en bil. Totalt anmeldes tre gutter for forholdet.

**FLEKKEFJORD: Mann ramlet

00.36:** Politiet får melding om at en mann er slått ned ved Maritim fjordhotell i Flekkefjord. Det viste seg at mannen hadde falt i fylla og ikke blitt slått ned.

**KRISTIANSAND: Mann sendt hjem

00.48:** Vaktene på Havana mente at en person var så full at han ikke kunne ta vare på seg selv. Politiet var uenig og sendte mannen hjem.

**KRISTIANSAND: Besittelse

00.55:** En venndøl (19) ble stoppet i Tordenskjoldsgate i besittelse av mindre mengder narkotika. Natta måtte mannen tilbringe i arresten.

**KRISTIANSAND: Sint gjest

00.57:** En gjest ved utestedet Harveys skal ha forulempet en vakt og vært kranglete. Mannen stakk av fra stedet, men anmeldes av vaktene.

**KRISTIANSAND: Vrang gjest

01.12:** En vrang gjest bortvises fra Havana etter å ha blitt nektet adgang.

**KRISTIANSAND: Ble slått

01.15:** En dame ble slått med en flaske mot munnen ved Harveys og vil anmelde forholdet. Gjerningsmannen er kjent.

**FLEKKEFJORD: Vakt ble slått

01.29:** En vakt ved Maritim fjordhotell i Flekkefjord ber om politibistand etter at en vakt er blitt slått. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet da politiet kom, men det foreligger opplysninger om hvem gjerningsmannen er.

**KKRISTIANSAND: Besittelse

01.51:** En dame (36) måtte overnatte hos politiet etter at det ble funnet mindre mengder narkotika på henne.

**ARENDAL: Gikk berserk

01.56:** En pasient på psykiatrisk avdeling ved sykehuset i Arendal gikk berserk og låste seg inn på rommet sitt. Pasienten utløste dessuten brannalarmen. Politiet måtte knuse døra og pasienten ble tatt til behandling ved psykiatrisk avdeling.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.00:** Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut for å bistå Barrique Øl og Vinstue med en overstadig beruset gjest.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.10:** En taxisjåfør kjører til politivakta i Arendal med en overstadig beruset person som han ikke fikk liv i. Personen ble satt i arresten.

**FLEKKEFJORD: Slåssing

02.11:** Det meldes om slåsskamp ved et spisested i Flekkefjord. En person skal muligens ha brukket nesa og mannen blir kjørt til legevakt for sjekk. Flere jenter mistenkes for forholdet og saken anmeldes trolig.

**LILLESAND: Slåsskamp

02.12:** Det meldes om slåsskamp i sentrum av Lillesand, men da politiet kort tid senere kommer fram er det rolig.

**KRISTIANSAND: Bråk

02.19:** En dame ble kjørt til drukkenskapsarresten etter å ha gjort litt for mye ut av seg ved Leopold. Hun anmeldes for fyllebråk.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.23:** En person kjøres til legevakten med skader i hode og nese etter å ha blitt slått. Gjerningspersonen skal også ha slått mot kjeven til en vakt. Én person pågripes og blir kjørt til sykehuset for sjekk. Mannen innlegges til observasjon, men rømmer kort tid senere.

**FARSUND: Slagsmål

02.39:** Politiet får melding om fullt slagsmål på torvet i Farsund. Nærmeste politipatrulje var i Lyngdal, men det var fortsatt veldig ampert da politiet kom til stedet. En mann valgte å slå en annen mann i politiets påsyn og ble derfor transportert til sentralarresten i Kristiansand.

**MANDAL: Slått og sparket

02.50:** AMK varsler politiet om at en mann skal ha blitt slått ned og sparket. Personen ble kjørt til legevakt og politiet har fått en beskrivelse av gjerningsmannen.

**KRISTIANSAND: Amper stemning

02.52:** Det meldes om meget amper stemning utenfor en Narvesen-kiosk i Markens gate. Tre menn og en dame pågripes og tildeles overnattingsplass i arresten.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.53:** En overstadig beruset gjest ved Lips blir kjørt til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Gikk berserk

02.57:** En gjest ved Quality ved travparken går berserk inne på rommet og ødelegger en del inventar. Politiet roer ned mannen og hotellsjefen lar mannen få bo videre på rommet. Mannen har lovet å gjøre opp for seg.

**FARSUND: Rute knust

03.04:** En rute blir knust i Farsund sentrum og gjerningsmannen er ukjent. En glassmester sikret i natt ruten.

**KRISTIANSAND: Banket på feil dør

03.07:** En svenske på vei til nachspiel var uheldig og banket på feil dør. Resultatet ble at forskremte beboere kontaktet politiet. Da ordensmakten kom til stedet ble mannen geleidet til riktig adresse, og kunne dermed fortsette festen.

**GRIMSTAD: Nektet å adlyde ordre

03.05:** Politiet kom over en mann med en flaske alkohol i Lillesandsveien. Mannen ble bedt om å helle ut innholdet i flaske, men det ble ikke gjort slik politiet ønsket. Mannen drakk nemlig opp restene og ble dermed anmeldt for drikking på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk

03.43:** Politiet tok med en mann som lagde mye bråk på Lundsbroa til arresten. Mannen skal ha vært påvirket av blandingsrus og godtok i morgentimene et forelegg på 8000 kroner.

**ARENDAL: Kranglete brødre

03.47:** To brødre kranglet på Sam Eydes plass i Arendal. Politiet fikk roet ned uenighetene og krangelen.

**KRISTIANSAND: Slåssing

04.04:** Politiet måtte kjøre til Flekkerøy etter melding om bråk og slåssing. Da politiet rakk fram var alt rolig.

**MANDAL: Slått ned

04.48:** AMK varsler politiet om at en mann er blitt slått ned ved Mix Mandal. Mannen blir kjørt til legevakta, men var såpass dårlig at han ble kjørt til sykehuset i Kristiansand. Mannen skal ha vært ruset og det er noe uklart om hendelsen kan skyldes et selvforskyldt fall.

**KRISTIANSAND: Besittelse

05.02:** En person i hasjrus blir pågrepet i Dronningens gate. Politiet ransaket senere personens leilighet og fant da fire gram hasj. Personen ilegges et forelegg.

**BYKLE: Arbeidsulykke

11.18:** En arbeider fikk en laftet tømmerstokk over seg i forbindelse med arbeid. Ambulanse og politi rykket ut. Det viste seg at mannen hadde fått et kraftig slag i hode og skulder og blødde fra hodet. Mannen ble kjørt til sykehus. Arbeidstilsynet varsles om hendelsen.

*IVELAND: Uten førerkort

12.42:** En kvinne (49) kjørte bil uten gyldig førerkort og ble stoppet. Hun anmeldes for kjøreturen.

**FARSUND: Innbrudd

13.13:** En bedrift på Kollevold i Farsund melder om innbrudd. Politiets undersøkelser viste at ingenting var blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

14.48:** Politiet undersøke i ettermiddag en adresse i Fjellgata etter melding om grovt tyveri. Ved 15-tiden hadde politiet ikke oversikt over omfanget.