**KRISTIANSAND: Gikk amok på Lund

23.20** Politiet ble kontaktet da en 20-åring oppførte seg voldelig og truende, samt knuste diverse gjenstander, i Kuholmsveien. Mannen ble innbrakt av patruljen, men ble senere dimittert. Han anmeldes for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Stakk fra drosjeregning — glemte lommeboken

MANDAL: Nødbluss startet brann

**KRISTIANSAND: Satte fyr på traktordekk

00.10** Ingen er mistenkt etter at et traktordekk ble funnet påtent ved Ingebjørgs vei på Fagerholt. Brannvesenet fikk slukket brannen etter kort tid.

**KRISTIANSAND: Sparket ned av to personer

00.20** En mann i 20-årene ble pågrepet og satt i arresten etter at en person ble sparket ned utenfor 7-Eleven i Markens gate. Ambulanse ble sendt til stedet, men offeret skal ikke ha kommet alvorlig til skade. To personer skal ha utført volden, men bare en av dem ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for promillekjøring

00.30** En mann i slutten av 40-årene er mistenkt for å ha kjørt bil med promille etter at han ble stoppet av Utrykningspolitiet ved Shell-stasjonen på Gartnerløkka. Mannen fikk førerkortet beslaglagt på stedet.

**ARENDAL: Til legevakt etter slåsskamp

00.50** En person ble brakt til legevakten med et kutt over øyet etter en slåsskamp utenfor Fishermans Pub på Langbrygga. Det var umulig for politiet å finne ut hva som hadde skjedd på stedet, så inntil videre avventes en anmeldelse fra partene.

**KRISTIANSAND: Knuste rute på bil

01.10** En mann i midten av 20-årene er mistenkt for å ha knust et bilvindu i beruset tilstand. Bileieren vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: Slåssing utenfor Leopold

01.20** En politipatrulje kom over en slåsskamp utenfor utestedet Leopold i Vestre Strandgate, og ytterligere to patruljer ble tilkalt for å få skilt partene. De involverte fikk pålegg om forlate stedet, noe de skal ha gjort. Politiet vet foreløpig ikke om det vil komme anmeldelse på forholdet. Ingen skal ha kommet alvorlig til skade.

**GRIMSTAD: Innbrudd i hytte

01.20** En hytteeier meldte fra til politiet om at han hadde hatt besøk av tyver på Stangholmen. Sølvtøy og bestikk var stjålet. Politiet vil følge opp innbruddet.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk på Caledonien

01.40** Politiet ble tilkalt til Radisson SAS Caledonien Hotel da en mann i midten av 30-årene slo seg vrang inne i lokalet. Vakter på stedet måtte legge mannen i bakken. Deretter satte han seg kraftig til motverge, og havnet i regelrett basketak med vaktene mens politiet var til stede. Mannen ble satt i arresten, og anmeldes for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Truet politiet

01.50** Politiet ble varslet da en mann brutalt dro med seg en kvinne utenfor Poppes Bar og Restaurant. Mannen oppførte seg imidlertid så aggressivt og truende mot politipatruljen at han snakket seg rett inn i arresten. Han blir anmeldt for trusler mot politiet.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for fyllekjøring med båt

02.30** Politibåten i Kristiansand stoppet en båtfører som mistenkes for å ha kjørt i beruset tilstand på Byfjorden. Mannen i midten av 20-årene måtte avlegge blodprøve.

**LYNGDAL: Tatt for uansvarlig kjøring

06.20** Oppsiktsvekkende kjøring førte til at politiet stoppet en bilfører i slutten av 20-årene på E 39 ved avkjørselen til Tjomsland på Kvinesheia. Mannen krysset den heltrukne sperrelinjen på stedet flere ganger. Han erkjente forholdet, og er anmeldt for uansvarlig kjøring.

KRISTIANSAND: Pågrep aggressiv mann under NM-arrangement