**ARENDAL: Redningsaksjon

23.35** Politi og redningsskøyte drev i natt redningsaksjon etter at det ble observert en nødrakett ved Tromøy. Det ble søkt med varmesøkende utsyr og radar. Ingen ble funnet og mest sannsynlig er det folk som har sendt dette opp for morro skyld. Operasjonsleder forteller at slike ting tar lang tid, og mye ressurser og krefter.

**KRISTIANSAND: Slo inn vindu på bil

23.54** Politiet får melding om at en mann slo inn ei rute i krysset Markens gate/Kongens gate. Patruljen kommer til stedet og det viser seg at det er ei bilrute som er knust. Politiet fikk en beskrivelse av gjerningsmannen fra vitner.

**KRISTIANSAND: Aggresiv mann satt i arrest

00.12** På 7-Eleven i Markens gate er det en mann som oppfører seg aggresivt og bråkete. 29-åringen fra Kristiansand blir insatt i arrest for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp mellom to grupperinger

00.46** Det oppstod større krangel mellom to grupperinger utenfor en kurdisk kafe i Vestre Strandgate. Ord som blodhevn blir nevnt. Politiet pågriper to personer, en 29-åring fra Kristiansand og en 34-åring bosatt i Songdalen, for ordensforstyrrelse. En mann blir brakt til legevakt med mindre kuttskader.

ARENDAL: Firehjulingulykke

SONGDALEN: Syklet på grevling

02.53 En mann melder om at kona er skadet etter at hun syklet på en grevling da de var ute og syklet i Finsland. Grevlingen løp unna og kvinnen ble brakt til sykehuset i Kristiansand med sannsynligvis et brukket kragebein.

ARENDAL: Mann pågrepet med tyvegods **— slo til politimann

02.48** En mann blir pågrepet ved Arena senter med tyvegods. Tingene stammer fra en leilighet, og politiet har vært i kontakt med mannen som eier tingene. Når den 21 år gamle gjerningsmannen fra Arendal blir innbrakt til arrest slår han til en av politimennene med knyttet hånd.

**GRIMSTAD: Sykkelulykke

03.30** Ei voksen kvinne skal være bevisstløs etter å ha veltet på sykkel i Holvika. Kvinnen var ved bevissthet da ambulansepersonell ankom og hun ble brakt til legevakt for sjekk.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

05.30** Politiet får melding om at det er innbrudd på gang i en bil i Setesdalsveien. Melder hører flere personer. Politiet kommer til stedet og pågriper en 29-åring fra Kristiansand som også er mistenkt for å stå bak andre forhold i natt, blant annet noen innbrudd i garasjer i nærheten. Bilen var uregistrert.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

12.50** En ny sort Golf med registreringsnummer PP 80556 er stjålet fra Mauds vei på Gimlekollen i løpet av natten.

IVELAND: Stjal ATV

En grønn Yamaha 660 Grizzly-ATV er stjålet fra en gård i Iveland i løpet av de siste døgnene.

FROLAND: Lett MC mot bil

LILLESAND: Utforkjøring