**LILLESAND: Innbrudd i Møglestuhallen

00.42** Noen har i løpet av natt til tirsdag brutt seg inn i Møglestuhallen i Lillesand. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet. Politiet vil undersøke forholdet nærmere.

**ARENDAL: Tatt med hvitt pulver

02.53** En person ble i natt tatt med mindre mengder hvitt pulver ved en adresse i Kollbjørnsvik i Arendal. Mannen var også i bestittelse av mindre mengder hasj. Mannen er 32 år gammel.

**TVEDESTRAND: Tatt med ugyldig førerkort

03.30** En mann ble natt til tirsdag stoppet i en kontroll på E 18 ved Tvedestrand. Mannen hadde på seg et palestisk førerkort som ikke er gyldig i Norge. Førerkortet ble inndratt, og mannen blir trolig bøtelagt for forholdet.

**TVEDESTRAND: Tatt med hasj

04.29** En mann ble tatt med tre gram hasj ved Goderstad natt til tirsdag. Den pågrepne mannen er en 27-åring.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

05.00** To menn ble tatt med omkring fem gram hvitt pulver ved Stoa i Arendal i natt. Politiet tror stoffet er amfetamin. De to mennene er henholdsvis en 20-åring og en 23-åring.

**VENNESLA: Grovt tyveri

10.43:** Det blir meldt om grovt tyveri ved Slamservice i Vennesla. Det er foreløpig uvisst hva som er tatt, men lokalpolitiet styrer den saken.

TVEDESTRAND: Fant stjålet bil

12.10: Holt politidistrikt melder at de har funnet en blå Mazda ved Vatnebu i Tvedestrand. Den ble meldt stjålet lørdag og skal nå ha blitt tauet inn og er på vei mot eier.

GRIMSTAD: Fartskontroll

Det skal ha blitt avholdt en fartskontroll ved Landvik sentralskole i Grimstad mellom klokken 07.45 og 08.45. Det ble utstedt ett forelegg for høy fart og ett gebyr for ha unnlatt å bruke bilbelte.

KRISTIANSAND: Klammeri på bussen i Vågsbygd

**LINDESNES: Stjal sveisapparat

14.40:** Politiet får melding om et tyveri som skal ha skjedd natt til lørdag. Ubudne gjester skal ha brutt seg inn i en garasje i Peder Claussøns vei i Vigeland. Det skal ha blitt stjålet et Biltema sveiseapparat med sveiseflaske og ventil.

**LYNGDAL: Kjørte på skjær

15.46:** Politiet får melding fra Hovedredningssentralen som hadde blitt oppringt fra en båtfører som hadde kjørt en 30 fot stor båt på skjær ved Bærøy i Rosfjorden. Redningskøyta «Ægir» ble sendt ut og har bistått havaristen med slep inn til Lyngdal. Det skal ikke være personskader eller noe annen dramatikk rundt hendelsen.

KRISTIANSAND: Kjedekollisjon ved Hanneviktunnelen

**KRISTIANSAND: Beruset person på rutebilstasjonen

16.31:** Politiet skal ha fått en melding om en beruset person som skal ha vært til sjenanse ved rutebilstasjonen i Kristiansand. Personen ble hentet og kjørt til legevakten for sjekk og så videre i drukkenskapsarrest. Den 61 år gamle kristiansanderen vil trolig bli anmeldt for beruselse og sjenanse på offentlig sted.

**ARENDAL: Merkelig kjøring

18.11:** Det kommer en melding om noe merkelig kjøring ved en sentrumsnær adresse i Arendal. En patrulje har vært og kontrollert både bil og fører og mistenker en lokal 60 år gammel kvinne for å ha kjørt i beruset tilstand.

**RISØR: Klammeri

19.56:** Det kommer inn en telefon om klammeri mellom en person som lufter hunden og en bilfører ved Vesterdal i Risør. Hendelsesforløpet skal ha vært at personen som lufter hunden skal ha blitt passert av bilføreren på veldig nær avstand. Vedkommende skal ha knyttet neve mot bilføreren som så skal ha stoppet og rygget tilbake. I en konfrontasjon mellom de to skal bilføreren ha dyttet hundeeieren.

**GRIMSTAD: Uregistrert crosser

20.10:** Politiet mottar en klage på en uregistrert crosser som kjørte rundt på bare bakdekket ved Fevik i Grimstad En patrulje har leitet etter føreren uten resultat.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bakrom

20.21** : Et firma på Sørlandssenteret melder om et tyveri fra bakrommet. Firmaet mener at hendelsen må ha skjedd rundt klokken 18.30. En av de ansatte skal ha blitt frastjålet lommebok og bilnøkler. Når den ansatte skal dra hjem så er også bilen borte. Bilen er en sort Ford Mondeo med registreringsnummer PP 59007. ARENDAL: Fant hvitt pulver

Ved en sentrumsnær adresse i Arendal ble det i løpet av dagen funnet lynlåspose med hvitt pulver i. Pulveret er trolig om 2 gram amfetamin.

**KRISTIANSAND: Stjal bilnøkler

22.33:** En innringer fra Muslimske trossamfunn forteller at de har hatt ubudne folk inne hos seg som skal ha stjålet noen bilnøkler. Nøklene lå på et bord i lokalet og de har ingen signalement på gjerningspersonen. De skal ha sikret bilen som nøklene tilhører.

**ARENDAL: Besittelse av narkotika

22.39:** Politi i Arendal har kontrollert en 24 år gammel lokal mann ved en sentrumsnær adresse i Arendal. Han var i besittelse av narkotika, trolig hasj.

KRISTIANSAND: Fant stjålet bil 2

I området Augland i Kristiansand ble det funnet en bil som ble meldt stjålet 31. august fra en parkeringsplass ved Sørlandet sykehus Arendal.

**KRISTIANSAND: Tatt med marihuana

01.12:** En 35 år gammel mann med bopel i Norge blir tatt med 8 gram marihuana på Kjevik, natt til onsdag.

**ARENDAL: Hasj i trusa

03.00:** Politiet stanser to personer, og i undertøyet til en 21 år gammel mann fra Arendal, finner de et halvt gram hasj.

**KRISTIANSAND: Ransaker narkoreir

03.12:** Politiet innbringer to menn på 25 år etter ransaking på en bopel på Lund. De finner 100 gram rock-amfetamin. Ytterligere to personer blir pågrepet litt senere, denne gangen to menn på 52 og 62 år. Den ene er i besittelse av et par gram amfetamin. Alle de fire blir satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Pillebeslag

04.10:** På jernbanestasjonen i Kristiansand pågriper politiet en mann på 47 år, i besittelse av piller og hasj.

**KRISTIANSAND: Tas med amfetamin

05.07:** Tre menn stanses, og to pågripes, en mann på 33 og en på 46 år. De er i besittelse av et halvt gram amfetamin, samt tabletter. En av dem siktes også for bruk.