**GRIMSTAD: Tatt i 111 km/t uten lappen

22.41** En 26 år gammel mann ble stoppet av Utrykningspolitiet på E 18 ved Grimstad. Ved gjennomsnittsmåling ble mannen målt til 111 kilometer i timen i 80-sonen. Han hadde heller ikke gyldig førerkort. 26-åringen er anmeldt for begge forholdene.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

01.31** To menn ble pågrepet av politiet da de satt i en bil ved Gartnerløkka. Patruljen fant mindre mengder hasj i bilen, og de to mennene ble kjørt til sentralarresten i Arendal. Begge var villige til å vedta bot for forholdet. Mennene, som er 41 og 38 år, er hjemmehørende i Oslo.

**SONGDALEN: Kjørte på uregistrert moped

03.24** En politipatrulje stoppet to personer på en uregistrert moped i Rosselandsvegen. Begge ble innbrakt. Mopedføreren, en 33 år gammel mann fra Søgne, mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, og måtte avlegge blodprøve. Passasjeren, en 31 år gammel kvinne fra Søgne, erkjente at hun var i besittelse av ett gram hasj. Hun innrømmet også å ha en stjålet mobil.

**FEVIK: Trafikkuhell

20.43** Politiet får melding om at fire til fem biler har vært involvert i et trafikkuhell på Fevik. Ingen kom til skade i uhellet.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu på bryggeriet

21.16** Politiet får melding om at noen ungdommer har knust et vindu på bryggeriet. Når politiet kommer til stedet, har ungdommene stukket av.

**VENNESLA: Bil i hekk

21.24** Får politiet melding om at en bil har kjørt inn i en hekk i Håkon den Godes vei. Eieren av hekken har tatt bilnummeret på bilen som kjørte inn i hekken, og vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Rygget i lysstolpe

22.06** Får politiet melding om at en mørk varebil har rygget inn i en lysstolpe i Lillemyrveien. Når politiet ankommer stedet er både sjåføren og varebilen borte.