Se videoer fra showet:

Cowboy-rap på torvet

Venter på Erik og Kriss Topp 20-show på torvet i kveld

SPESIELL OPPTREDEN: Country + rap = sant på torvet i Kristiansand. Bjøro Håland sang med Erik og Kriss. Foto: Christian Nørstebø KRISTIANSAND: Publikumsantallet skal ha vært oppe i 7000 onsdag kveld. På scenen har blant andre Erik og Kriss og Bjøro Håland stått — sammen! Det kom til fordi Erik og Kriss manglet Finn Wang, som egentlig synger i sangen «Det E'kke Meg Det Er Deg». Han er nemlig på ferie.

Countrysangeren Håland er glad for at han ble spurt om å steppe inn.

— Det er veldig hyggelig å være sammen med ungdommen. De løfter meg. Det blir nok bra, sier Håland til VG Nett før konserten.

Se bildeserie fra showet her

Busskaos etter Topp 20-konsert

GODT MOTTATT: Erik og Kriss på scenen. Foto: Christian Nørstebø Satte rekord med Start-sangen

Ikke i noen andre byer har publikum sunget det lokale fotballagets sang høyere enn kristiansandspublikummet sang "Elleve mann med bein av stål" under Topp 20-showet onsdag kveld.

— Vi sang så høyt vi bare kunne. Vi fikk nesten vondt i halsen, sier Connie Breivik og Lene Gunnstensen (begge 13 år) til fvn.no.

SANG HØYT: 13-åringene Connie Breivik (t.v.) og Lene Gunnstensen, som er publikummere på Topp 20-showet på torvet i Kristiansand. Mms-foto: Christian NørstebøDe to er på torvet i Kristiansand i kveld for å se Topp 20-showet. Showet, som reiser rundt fra by til by med sin musikkmeny i sommer, har et fast innslag der det er om å gjøre at publikummerne synger byens fotballags fotballsang høyest mulig.

Kristiansand er foreløpig den byen som har sunget høyest — sangen ble målt til 116 desibel omkring klokken 19.30. — Det var gøy da alle sang samtidig. Vi kan hele sangen utenat, sier Breivik og Gunnstensen.

Kristiansand har dermed slått både Tromsø og Stavanger, som ligger henholdsvis fire og seks desibel bak.

Det er rundt 7000 publikummere til stede på showet.