GJERSTAD: Klokken halv ett natt til torsdag fikk politiet melding om at en låve i Egedalen i Gjerstad sto i full fyr. I låven sto det flere griser, sauer og høns. Bonden fikk i samarbeid med brannvesenet reddet ut en del av dyrene, men to griser, noen høns og seks sauer ble slukt av flammene. Låven brente ned til grunnen. Det er foreløpig usikkert hva som startet brannen.

KRISTIANSAND: Like før klokken 22 onsdag kveld ble en 24-åring stoppet av UP etter å ha brutt fartsgrensen i Banehei-tunnelen. 24-åringen ble tatt for å ha kjørt i 93,4 kilometer i timen i 60-sonen. Han innrømmet forholdet og førerkortet er midlertidig beslaglagt.

MANDAL: Like etter midnatt torsdag ble en 34-åring stoppet av UP i 118 kilometer i timen i 80-sonen ved Reibakken. 34-åringen innrømmet forholdet og har fått førerkortet midlertidig beslaglagt.

KRISTIANSAND: Det har også vært innbrudd på Meny på Grim. Klokken fem over fem på morgenen. Et stort vindu er knust og en eller to spilleautomater er åpnet. Politiet har overvåkingsbilder som vil bli studert torsdag formiddag.