Se video her.

KRISTIANSAND: — Føreren av lastebilen har nettopp meldt til oss at han har mistet 16 paller med glassflasker i veien ved Varoddbrua, sa operasjonslederen ved Agder politidistrikt til fvn.no tirsdag formiddag.

Det var i østgående retning lastebilen mistet flaskene. Politiet og brannvesenet jobbet med å fjerne kasser og glasskår, og klokken 11.25 ankom mannskaper fra brannvesenet, samt feiebil til stedet, for å hjelpe med opprydningen.

Begge feltene gjennom tunnelen var stengt i to timer. Da ble trafikken dirigert om Søm. Like før klokken 13 ble det ene feltet åpnet.

— Mesteparten av det knuste glasset er nå blitt ryddet opp, men brannvesenet holder fortsatt på med å spyle vekk glass i det ene feltet, opplyste Bård Austad, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Lasten falt av akkurat ved innløpet til Haumyrheitunnelen. Lastebilen var på vei fra Kristiansand Bryggeri og skulle til Oslo.

— Dette er nå blitt en trafikksak. Føreren vil bli anmeldt for manglende sikring av last, sier operasjonsleder.

Svein Are Auestad bor i huset rett over tunnelinngangen, og han satt hjemme da det smalt.

— Jeg hørte bare et skikkelig brak, og trodde med en gang at det var en trailer-ulykke. Jeg synes synd på sjåføren, sier han til fvn.no.

Sjåføren ønsker ikke å bli avbildet eller navngitt, men sier at omtrent halvparten av flaskene skal stå igjen på lasteplanet.

— Politiet har mistanke om at lasten er dårlig sikret, hva sier du til det?

— Det har jeg ingen kommentar til, sier han til fvn.no.