I forsteder både rundt Paris, Lyon og Toulouse var det sammenstøt mellom ungdom og politi. 502 biler ble påtent rundt om i Frankrike, sammenlignet med 463 natta før. Men det var færre voldelige hendelser i forstedene rundt Paris.

168 personer ble arrestert, flere av dem for å bære bensin i flasker eller kanner.

Ungdommer gikk til angrep mot en barneskole i Savigny-Le-Temple sørøst for Paris, og en barnehage ble ødelagt. Rundt 30 mennesker angrep en transformatorstasjon i Amiens, slik at hele den nordlige delen av byen ble mørklagt, ifølge politiet.

I byen Carpentras nær Montpellier ble to bensinbomber kastet mot en moské under fredagsbønnen i noe som kan se ut som en slags motaksjon. De to flaskene med bensin landet utenfor moskeen, og ingen ble skadd.

Politiet sier de ikke vet om det dreide seg om et rasistangrep eller en provokasjon. Carpentras er kjent som en by der ekstreme høyregrupper står sterkt.

Opptøyene i Frankrike har stort sett funnet sted i forsteder rundt storbyene. Fransk politi frykter uroligheter i Paris sentrum i helgen, og har bestemt å forby større offentlige forsamlinger fra lørdag morgen klokka 10 til søndag morgen klokka 8. Bakgrunnen for forbudet er at politiet har fanget opp beskjeder over internett og tekstmeldinger som oppfordrer til opptøyer i Paris 12. november.