Søgne: En person iført lyseblå varmedress ankom på moped rundt klokken 21.15. Han truet den kvinnelig ansatte med våpen, sannsynligvis en pistol, la en pose på disken og forlangte penger. Da han hadde fått det han var ute etter, forsvant han igjen på mopeden, opplyser operasjonleder ved Agder politidistrikt.

En mann som var kommet til bensinstasjonen etter at raneren var borte, fortalte at den godt voksne damen som hadde vært på jobb da hendelsen fant sted, var preget av det hun hadde opplevd, men tilsynelatende fysisk uskadet.

Raneren fikk med seg penger, men det er uklart hvor stort ransutbyttet ble.

Da Fædrelandsvennen ankom Hydro Texaco-stasjonen 20 minutter etter at ranet hadde skjedd, kunne de registrere at to politibetjenter og en vekter var til stede. Det kom også fram at politiet hadde satt opp veisperring ved meieriet. Selve bensinstasjonen var likeledes sperret av for å sikre tekniske spor. Utenfor sperringene hadde mange ungdommer samlet seg. De hadde oppholdt seg i nærheten og var blitt oppmerksomme på hva som hadde skjedd i nabolaget deres.

Politiet gjennomførte avhør av et par mannlige vitner. Den ene hadde vært på stasjonen kort tid før ranet. Den andre ønsket ikke å snakke med Fædrelandsvennen. Vedkommende hadde ellers få opplysninger.