ARENDAL: Klokken 00.40 fikk politiet i Arendal melding om at en bil stod overtent mellom Åmholt og Løddesøl. Politiet rykket ut til stedet og kunne konstatere at det ikke var noen personer i bilen. Saken vil bli etterforsket.

ARENDAL: Ved en tilfeldighet traff politiet i Arendal på en gammel kjenning ved Engekjærdalen natt til onsdag. Patruljen stoppet opp og snakket med 29-åringen, som virket ubekvem med situasjonen. På grunn av mannens oppførsel bestemte tjenestemennene seg for å undersøke ham. Kroppsvisitering viste at mannen var i besittelse av flere tabletter og en kniv. Mannen ble brakt inn i arrest og blir avhørt onsdag formiddag. Sannsynligvis vil mannen bli ilagt en bot.

ARENDAL: Like etter klokken 03 meldte en patrulje i Arendal om en bil som nektet å stoppe på politiets signal ved Stoa. Bilføreren forsøkte å stikke av i retning Blakstad, men gav opp etter få minutter. En 22 år gammel mann og en 17 år gammel jente ble pågrepet og kjørt til stasjonen i Arendal. Ifølge politiet var det avskiltningsbegjæring på bilen.

KRISTIANSAND: Like før klokken 04 gikk innbruddsalarmen hos IT-bedriften Infocare i Kristiansand. Securitas oppsøkte stedet og så en person stikke av i bil. Mannen kjørte i retning Ålefjær.

En dør var brutt opp inn til bedriften. Undersøkelse viste at fem bærbare pc-er stjålet. Ingen personer er pågrepet.

MANDAL: Klokken 04.15 fikk politiet melding om innbrudd på restauranten Sjøstjerna ved Sjøsanden i Mandal. Politipatruljen som kom til stedet kunne konstatere at tyver hadde brutt opp inngangsdøra og stjålet en golfbag. Denne ble senere funnet på parkeringsplassen like ved.

KRISTIANSAND: Innbruddsalarmen ble utløst hos bedriften Song Networks like over klokken 06 natt til onsdag. To bærbare og to håndholdte pc-er er stjålet. Tyvene tok seg inn i lokalene ved å bryte opp hoveddøra.

MANDAL: Ved 07.30 tiden onsdag morgen fikk politiet melding om innbrudd i Imekollen barnehage. En safe uten verdisaker var brutt opp. Det er usikkert hva som er stjålet.

MANDAL: I løpet av natten har tannlegekontoret på Skjebstad hatt besøk av uvedkommende. Et vindu i inngangsdøra er knust, men det er usikkert om noe er stjålet.