KRISTIANSAND: De to mennene fra Kristiansand på 21 og 23 år er tiltalt av politiet i Agder for mishandlingen av en mann i en leiligheten på Lund i Kristiansand om kvelden onsdag 16. februar.

Årsaken til at de mishandlet mannen, skal i følge tiltalen fra Agder politidistrikt være at han skyldte dem penger. I tillegg til varmeovnen, brukte de også en golfkølle som de banket løs på offeret med.

De to mennene truet deretter offeret med enda mer bank dagen etter hvis han ikke da stilte opp og betalte gjelden sin. Og det skjedde etter at offeret hadde vært gjennom dette:

De to slo ham først med knyttet neve i ansiktet, magen og knærne. Minst to ganger ble han skallet i ansiktet. Så slo en av dem ham med en golfkølle i knærne. Skaftet på golfkøllen ble slått i hodet hans.

Deretter ble han sprayet i ansiktet med tåregass. Mens han lå på magen på golvet, la de en varm ovn over ryggen hans. Så rispet de i brannsårene og helte salt i sårene.

Offeret ble deretter i følge tiltalen sparket i nesen og ble slått med golfkølla i nedre delen av ryggen mens han lå på golvet. Samtidig ble det drysset glør fra en maispipe over ryggen hans.

Fortsatt mens han lå nede, stod de på ryggen hans med full tyngde.

svein.versland@fedrelandsvennen.no