Første rad: Publikum gjenkjente mange av slagerne til CC Cowboys. Når man kan tekstene er det ekstra artig å være på konsert. Foto: Espen Sand
Cowboys006.jpg Foto: Espen Sand
Folkehav: Gjert Karis plass i Mandal sentrum var fylt til randen under konserten lørdag kveld. Foto: Espen Sand
Rocket sommernatta: Publikum i Mandal var helt i ekstase under konserten med CC Cowboys. Østlandsrockerne var siste band ut på årtes utgave av Skalldyrfestivalen. Vokalist Magnus Grønneberg og bassist Per Vestaby skapte et punktum som vil huskes lenge. Foto: Espen Sand

MANDAL: Etter tre dager med yrende liv og et tettpakketskalldyrprogram, avsluttet rockebandet fra Fredrikstad på scenen i Mandal i gårkveld. Et enormt folkehav ventet på Gjert Karis Plass.

CC Cowboys leverte varene så det suste, og fleretusen etterhvert elektriske fans lagde en stemning Mandal sjelden har opplevd.Bandet som slo gjennom for 22 år siden, hadde en rekke gamle slagere på lur.

Låter som skapte allsang fra publikum. Ett av høydepunktene var da de gamlerockerne fra Østfold dro i gang ”Syndere i sommersol” nærmere midnatt, på en avde flotteste kveldene i Skalldyrfestivalens 24-årige histore.