KRISTIANSAND: – Veldig trist dette. Min medeier og daglige leder er blitt langtidssyk. Jeg ønsker ikke å drive videre alene, sier Øyvind Fosselie til Fædrelandsvennen.

Fosselie har drevet Radio/Tv-spesialisten i nesten 20 år sammen med en kollega. Kollegaen har vært den mest aktive i butikkdriften.

Grei økonomi

— Vi har hatt ei grei lønn og det har godt fint rundt, tross stadig økt konkurranse fra de store kjedene. Sykdom kan ingen styre. Vi selger ut lageret vårt. 1. januar er det helt slutt, sier Fosselie.

Radio/Tv-spesialisten har hatt en fast kundekrets. Mange har satt pris på at butikken har eget verksted. Fosselie og medeieren har også drevet med salg og installasjon av parabol og kabel-tv. De har også solgt musikkinstrumenter.

Gammel butikk

— Jeg aner faktisk ikke hvor gammel butikken er. Jeg begynte under Svein Hansen for 31 år siden. Den ble etablert i Kvadraturen av en Frøshaug for veldig lenge siden. Det er tradisjoner i veggene våre, sier Øyvind Fosselie, som synes det er trist, men nødvendig, å stenge nå.

— Vi har hatt fine kunder, og kjenner de fleste, sier han.