MANDAL:Husbrann på Skjebstad

KRISTIANSAND: Innbruddstyv tatt på fersken

09.30: Personer som kom til en leilighet i Markens gate, oppdaget at det hadde vært innbrudd. Tyven var fortsatt på stedet. Politiet rykket ut og satte en mann i 30-årene i arresten. Det er uklart hva mannen hadde stjålet.

GRIMSTAD: Innbrudd i to biler

10.30: Det har vært innbrudd i to biler tilhørende kommunen. Tyvene har knust vinduer og stjålet en lommelykt.

RISØR: Tyv avslørt av fotspor i snøen

I løpet av natta har det vært innbrudd i Frydenborgsveien. Politiet fulgte snøspor fra stedet og hjem til en person. Vedkommende tilsto å ha brutt seg inn og ble pågrepet.

AGDER: Mange kjørte utfor på glatta

SONGDALEN: Stjal bilskilter

16.00: Begge registreringsnummerne ble stjålet fra en bil på Brennåsen. Kjennetegnet er PP 59111. **ARENDAL: Innbrudd i solstudio

18.25:** Et musikkanlegg skal være stjålet fra Brun og Blid i Friergangen.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

20.30:** En Mitsubishi Carisma er meldt stjålet fra Xstrata. Bilen har kjennetegn PP 23867. KRISTIANSAND: Stakk av fra politiet

**VENNESLA/IVELAND: Dørselgere

20.40:** I løpet av de siste dagene har politiet fått flere meldinger om figurselgere som kjørte rundt i en polskregistrert bil i Iveland og Vennesla. Mandag kveld stoppet politiet bilen og gjennomførte en kontroll. Operasjonsleder Børge Steinsland opplyser at bilen fikk kjøre videre etter at patruljen hadde notert ned navnene til personene i bilen.

— Det å selge ting på døra er ikke forbudt, sier Steinsland.