**ARENDAL: Dårlig aprilspøk

00.05:** Les egen sak

**ARENDAL: Bråk på utested

00.12:** Politiet rykket ut til utestedet Castelle etter melding om at en kvinne laget bråk der. Hun ble kjørt hjem av politiet.

**KRISTIANSAND: Hund forstyrret natteroen

00.44:** En nabo ringte politiet og klaget på en bråkete hund som sto og bjeffet og holdt nabolaget våken. Politiet sjekket saken og hundeeier har gitt løfte om å holde hunden innendørs etter klokken 23 i framtiden.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos BilXtra

00.46:** Gjennom Securitas fikk politiet melding om innbrudd hos BilXtra der alarmen hadde gått flere steder. Politiet kjørte til stedet. Det er uvisst om ting er stjålet og politiet vil sjekke videoovervåkning. Et vitne har meldt om observasjon av en bil og en person på stedet. Saken vil bli etterforsket videre av politiet.

**ARENDAL: Slåssing i enebolig

01.08:** Politiet mottok melding om at det var bråk i en enebolig med høylytt krangling og slåssing. En person ble kjørt til legevakt for sjekk. Politiet fikk motstridende forklaring om hva som hadde foregått.

**ARENDAL: Høylydt krangling

01.41:** Politiet kjørte til en adresse etter melding om at det var bråk fra en enebolig der et par kranglet høylytt. Politiet meglet mellom partene.

**KRISTIANSAND: Politiet måtte roe krangel

02.38** . Det ble meldt om høylytt krangling i en bolig. Politiet kjørte til stedet og fikk roet gemyttene.

**ARENDAL: Høylydte ungdommer

03.23:** Melding om høylytte ungdommer på vei hjem. Politiet kjørte til stedet og dempet dem slik at beboerne i området fikk sove.

**KRISTIANSAND: Trodde fyrverkeri var skyting

03.23:** Politiet mottok dramatisk melding om skyting i området Nordre Hovedgårdsvei. Politiet rykket ut til stedet og nattevåkne fotgjengere kunne opplyste at det nok bare var fyrverkeri.

**BYKLE: Fikk ikke kontakt med beruset mann

03.55:** En person på Hovden varslet politiet om at det ikke var mulig å få kontakt med en overstadig beruset mann. Ambulanse ble rekvirert. Det viste seg at mannen bare var beruset og greide å finne fram til hytten han bodde på.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Motorsyklisten

06.52:** Politiet kjørte til Motorsyklisten etter melding om innbrudd og tyveri av en motorsykkel. Det er foreløpig usikkert hvilken type MC som er stjålet.

**MANDAL: Skjærgårdsjeep "stjålet"

10.01:** Se egen sak.