FLEKKEFJORD: — Han ble sist observert i Flekkefjord sentrum mellom klokken 13 og 14 på fredag. Siden er han ikke sett, opplyser lensmann Asbjørn Skåland ved Flekkefjord politstasjon, til fvn.no.

Roar Tellenes var frivillig innlagt på Sørlandet sykehus i Kristiansand, men forsvant sporløst fra sykehuset onsdag kveld.

Denne mannen er cirka 190 cm høy, har mellomblondt hår, er litt arrete i ansiktet og iført mørk svart jakke med grå striper. Politiet er interessert i tips fra turgåere i både Flekkefjord og i Baneheia.

LeteaksjonDa familien ikke kom i kontakt med ham ble det iverksatt en storstilt leteaksjon langs Otra og i Baneheia.

Både helikopter, letemannskap fra Røde kors og hundepatruljer ble satt inn i søket etter Tellenes, uten at det ga resultat. Siden gikk man ut med et foto og siste observasjon er altså fra fredag ettermiddag. Tellenes ble da observert alene av flere personer.

Bekymret

— Vi er ikke i tvil om at han er kommet tilbake til Flekkefjord. Men etter denne observasjonen er han som sunket i jorden, sier Skåland.

Politiet mistenker ikke at det skal ha skjedd noe kriminelt med Tellenes, og driver heller ikke noe aktivt søk etter ham, men ønsker å komme i kontakt med savnede.

— Familien er bekymret for han. Derfor ber de om at han og andre som måtte ha opplysninger om hvor han kan befinne seg, om å melde fra til enten familien eller politiet, sier Skåland.