ULYKKESSTEDET: Det var på E18 like nedenfor Hånesgrillen at det smalt mellom en personbil og en lastebil onsdag ettermiddag. Foto: Kjetil Nygaard
STORE SKADER: Personbilen fikk store skader i fronten og ble hentet av Viking. Lastebilsjåføren regnet med å kjøre videre med noen skrammer på høyresiden av bilen. Foto: Kjetil Nygaard
TRAFF AUTOVERNET: En Nissan Micra fikk sleng etter at den var borti en lastebil og krasjet rett inn i dette autovernet. Foto: Kjetil Nygaard
Fire personer er brakt til legevakt etter kollisjonen på E 18. Foto: Morten Boswarva
Det oppsto lange køer på stedet etter ulykken. Bilister melder til Fædrelandsvennen at køen står så langt som til Narvikbakken. Foto: Morten Boswarva

KRISTIANSAND: Politibetjent Katrine Seland opplyser til Fædrelandsvennens reporter på stedet at en svart personbil og en lastebil har vært involvert i en trafikkulykke.

— Det har vært et lite sammenstøt, og sannsynligvis har personbilen snurret rundt og fått en trøkk i fronten. Den har også truffet autovernet, sier Seland.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 14.25. ## - Plutselig smalt det

Lastebilsjåføren som var involvert i ulykken forteller at han lå i venstre fil på E18 i østgående retning da ulykken inntraff.

— Plutselig hørte jeg et smell. Da tråkket jeg inn bremsen. En liten, sort personbil braste inn like foran lastebilen, forteller sjåføren.

Personbilen hadde truffet lastebilens høyre fremhjul, fått sleng på bilen og seilet over i venstre fil, like foran lastebilen.

— Bilen dundret inn i autovernet rett foran min lastebil. Heldigvis klarte jeg å stoppe før jeg traff personbilen, sier sjåføren.

Fire til sykehus

Politiet operasjonsleder meldte på Twiter at fire personer er fraktet til sykehus for sjekk. De skal ikke være alvorlig skadet.

Ulykken skjedde like ved Hånes-krysset i østgående retning. Veien var først stengt, men etter en stund ble trafikken sluppet forbi i ett felt. Ved 15-tiden åpnet veien for fullt igjen.

Det oppstod lange køer på stedet etter ulykken.