MYE FOLK: Gjennom hele sommeren har det vært mye besøkende på Tirsdagskonserter på Fiskebrygga. Foto: Kristin Ellefsen
BÅTFOLK: Også mye båtfolk var på plass ved Fiskebrygga tirsdag. Foto: Kristin Ellefsen
HELT RÅTT: Elisabet Madsen (t.v) ble dratt med til Fiskebrygga av Karianne Madsen og Even Andreassen (t.h). Hun vurderer å utsette flyttingen fra Kristiansand neste sommer for å overvære konsertene neste sommer hvis de fortsetter. Foto: Kristin Ellefsen
BRYLLUPSDAG: Siri Bru Kirkeland og Iver Kirkeland feiret bryllupsdagen på Fiskebrygga. Siri feiret også bursdagen sin. Foto: Kristin Ellefsen
TILBAKETRUKKET: Renate Løland og Vidar Handeland koste seg på broa bak Fiskebrygga fra en litt uvanlig sitteplass. Foto: Kristin Ellefsen

KRISTIANSAND: Punktum for årets sommerkonserter ble satt med Beatles som tema. Det falt tydelig i smak. Igjen var stemningen god og publikumsfremmøtet stort.

— Det er gøy med Beatles. Det var en av grunnene til at jeg kom i dag, sier Elisabet Madsen.

Hun hadde valgt å ta turen til Fiskebrygga for første gang i år etter å ha blitt dratt med av sin mor Karianne Madsen og Even Andreassen, som har vært på konsertene flere ganger. Det angret hun ikke på.

— Dette er helt rått. Veldig bra stemning. Jeg skal egentlig flytte fra Kristiansand neste sommer, men etter å ha vært her i kveld, så vurderer jeg nesten å bli værende noen måneder ekstra for å komme tilbake hit neste år, sier Elisabet.

Feiret bryllupsdagen på Fiskebrygga

BEATLES-KVELD: Temaet for den siste tirsdagen med konserter denne sommeren var Beatles. Bryggebandet var som vanlig på plass. Foto: Kristin Ellefsen

Blant kveldens besøkende på Fiskebygga, var også paret Siri Bru Kirkeland og Iver Kirkeland. De hadde aldri tidligere vært på tirsdagskonsertene.— Vi er her fordi vi endelig fikk barnevakt, sier Siri Bru Kirkeland.

— Det stemmer ikke helt. Siri har bursdag i dag og vi har bryllupsdag, så valgte vi å feire dagen her nede kveld, skyter Iver inn.

De hyllet arrangementet.

— Det er veldig bra. Vi kommer absolutt tilbake hvis det arrangeres neste år.

- Ikke vane med slikt

Kjæresteparet Renate Løland og Vidar Handeland fra Sauda er for tiden på ferie i Kristiansand. Også de valgte å tilbringe kvelden på Fiskebrygga.

— Det er skikkelig god stemning her. Vi er ikke vant med slikt i Sauda, sier Renate.

Begge koste seg med musikken og hadde funnet en litt uvanlig og tilbaketrukket sitteplass på brua litt bortenfor Fiskebrygga.

— Det er gøy å se på folkelivet, sier Renate.