KRISTIANSAND: Det opplyser avsnittsleder Petter Sandell på Kristiansand politistasjon. 27-åringen ble funnet bevisstløs av tilfeldig forbipasserende klokken 03.11 natt til søndag.

Klokka 01.55 forlot han Frk. Larsen. Deretter gikk han rundt hjørnet i Markensgata og ned Dronningensgate til utestedet Kick.

— Vi har klarlagt at han var der til cirka klokka 02.30. Da skal han ha spasert inn i Markensgate. Hvilken vei han videre har tatt fram mot stedet hvor han ble funnet, er uklart. Politiet arbeider nå med å skaffe seg oversikt over bevegelsene gjennom de overvåkingskameraene som finnes i området, sier Sandell.

Avsnittslederen antar at den mest sannsynlige ruten er å gå Markensgata, over nedre Torv og gjennom Wergelandsparken mot Festningsgata.

— Vi er usikre på hvor han har gått, sier Sandell.

Politiet fikk tirsdag morgen en ny oppdatering på situasjonen for den bevisstløse 27-åringen fra Oslo universitetssykehus.

— Jeg hadde kontakt med Oslo Universitetssykehus tirsdag ettermiddag, og legen sier at 27-åringen har en kvalifisert hodeskade. Han er i ferd med å tas ut av intensiv behandling, og legene håper det skal gå bra med mannen. 27-åringens situasjon vil være avgjørende for når politiet eventuelt kan komme på sykehuset for å ta en foreløpig samtale med ham. Det blir nærmere avklart torsdag, sier Petter Sandell.