Celina Hagen er leder i Vennesla KrF

VENNESLA: — Pappa ringte meg da han så bildet og spurte om det hadde klikka for meg, forteller lederen i Vennesla KrF, Celina Hagen.

— Men det er altså tull. Det var en henna-tatovering jeg fikk i Syden i forbindelse med valgkampen i 2011. Den holdt i fire måneder, forteller hun.

På Instagram

— Men jeg gjorde det jo også for å se om det passet. Hvis jeg noen gang skal ha en ekte tatovering, så skal det være logoen til KrF, forteller lokallagslederen fra Vennesla.

Celina Hagen er leder i Vennesla KrF

Bildet av "tatoveringen" la hun ut på nettet under valgkampen i 2011. Med en reprise på Instagram og Twitter i denne valgkampen.Bildet ble publisert på Instagram fredag kveld.

— Hvilke reaksjoner fikk du?

— Det var mange reaksjoner. Og så fikk jeg en "like" fra Knut Arild (han, ja. red.anm.). Han tok spøken, sier Celina Hagen fornøyd.

— Og så var det noen som trodde den var ekte, som gjorde meg oppmerksom på at partiet kanskje kom til å bytte navn, ler hun.

Spent

— Hva tenker du om tatoveringer og kroppskunst?

— Jeg har ikke tatoveringer. Men det må jo være opp til den enkelte å finne ut av selv. Det kan være fint, jeg har ikke sterke meninger om det selv.

— Drar bildet stemmer nå i valginnspurten?

— Det har nok ikke så mye å si for stemmene. Men det blir spennende å se resultatet på mandag, sier Hagen som håper på et sterkt valg for KrF.