Spillsuksessen Wordfeud, som egentlig er en modifikasjon av spillet Scrabble, går som en farsott hos brukere av mobiltelefoner og lesebrett.

Til uka sparker fvn.no i gang et uhøytidelig sørlandsmesterskap i Wordfeud, der vi tar sikte på å kåre en sørlandsmester, og allerede nå konkurreres det om den gjeve tittelen i Stavanger.

Nok snikksnakk, vil du være med, må du gjøre følgende:

Send en mail til konkurranse@fvn.no

Mailen må inneholde:

  • Fullt navn og alder

  • Nick i Wordfeud

  • Et mobilnummer vi kan nå deg på

Frist for påmelding: Søndag 29. januar klokken 18.00

Regler

1. START: Konkurransen vil starte mandag 30. januar klokken 12.00 — og innledende runde må være ferdig spilt allerede onsdag 1. februar klokken 12.00.

  • Deretter vil neste runde settes opp så raskt det lar seg gjøre, og starte onsdag 1. februar klokken 12.00. Informasjon vil bli gitt fortløpende på fvn.no.

  • Det spilles cup etter utslagsmetoden, frem til det er mulig å sette opp kvartfinaler og semifinaler frem mot endelig finale.

  • Dersom du deltar godtar du også at konkurransen du deltar i kan bli eksponert på fvn.no, bli referert til i artikler og i finalerundene: Gjenstand for live-overføring.

2. PRAKTISK: Du vil finne din motstander i et kampoppsett på fvn.no, og du må selv sørge for å starte omgangen med den spilleren du er satt opp mot.

  • Vi satser på full tillit, at du ikke jukser, og at det foregår fair play. Hvis din motstander ikke fullfører omgangen, sender du inn stillingen onsdag klokken 12.00, og går videre i turneringen.

3. BRETT: Dere må konkurrere på norsk, og spille én runde på standardbrett.

3. INNSENDING: Når runden er ferdig, sender du som vinner inn et skjermdump eller et bilde tatt med digitalkamera av skjermen, der resultatet er tydelig.

4. OFFENTLIG: Konkurransen er offentlig, og du konkurrerer under fullt navn. Fvn.no forbeholder seg retten til å ekskludere konkurrenter som opererer med falskt navn.

5. TVIST: Ved uløselige uenigheter om resultat, tvister mellom konkurrenter eller andre uregelmessigheter, er fvn.no suverene i sin avgjørelse, også om å eventuelt stenge konkurrenter ute fra konkurransen.