**ARENDAL: Stoppet sjåfør med narko

02.07:** En patrulje i Arendal stopper et kjøretøy på E 18. Sjåføren, en mann på 24 år, hadde mindre mengder narkotika på seg. Mannen er anmeldt.

**TVEDESTRAND: Litauisk bil med dekk og diesel

02.18:** En patrulje stanset en Litauisk bil på E 18. I bilen ble det funnet dekk og en tank med diesel. En 23 år gammel mann er pågrepet og ble tatt emd for videre undersøkelser.

**VÅGSBYGD: Fant savnet jente (16)

02.43:** Politiet rykket ut til en leilighet i Vågsbygd etter melding om bråk. Da de kom til stedet for å roe beboerne, traff de en savnet 16 år gammel jente der. Politiet kjørte jenta hjem.

**KRISTIANSAND: Ung gutt knuste Ica-vindu

05.34:** Politiet får melding om en ung gutt som ble overrasket idet han knuste et vindu inn til Ica Vågsbygd. Gutten stakk fra stedet. Politiet rykket og lette etter gutten, men har ikke funnet ham.

**ARENDAL: Stjal bilskilt

08.51:** Fra Songebakken i Arendal får politiet medling om en skiltnimmerplate som er stjålet fra en parkert bil. Skiltet har nummer NE 64969.

**VALLE: Trafikkuhell

11.00** : En tankbil havnet i grøfta etter å ha møtt en traktor på riksvei 9. Det er ikke meldt om personskade og partene skriver ut skademelding på stedet.

**KRISTIANSAND: Tyveri

11.15:** I løpet av kvelden eller natten har uvedkommende brutt seg inn i Hellemyr skole ved å bryte opp minst en dør. Det meldes at datautstyr er stjålet fra stedet.

**ARENDAL: Savnet hund

11.24:** Det meldes om en savnet sort og hvit Border Collie som har forsvunnet fra området Strømsbuneset.

**KRISTIANSAND: Påkjørsel

11.36:** En bilist har blitt påkjørt bakfra av en annen bil langs Slettheiveien. Den 34 år gamle sjåføren i bilen som kjørte på, virker beruset og blir siktet for kjøring i beruset tilstand. Blodprøve og førerkortet er sikret av mannen.

**VENNESLA: Tyveri av kåpe

11.52** : Det meldes at en kåpe og et belte er stjålet fra en utstilling utenfor en klesbutikk i Vennesla sentrum. En kvinne (38) blir anmeldt for forholdet.

**SONGDALEN: Mistet skilt

12.35:** Det meldes om tap av skiltnummerplate PX 35251 fra en adresse på Nodeland.

**KRISTIANSAND: Måtte bruke pepperspray på knivmann

13.03:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

15.29:** En bil er i løpet av natt til onsdag blitt forsøkt stjålet fra en adresse i Hanneviksområdet. Forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Innbrudd i bil

15.30:** Melding om innbrudd i en bil parkert i Langevoldveien. En vindusrute var knust, men det er foreløpig usikkert om noe er stjålet fra bilen. En politipatrulje ble dirigert til stedet for sporsikring.

**FLEKKEFJORD: Bil havnet på taket

16.05:** En bilfører ringte og opplyste at han hadde kjørt utfor veien og havnet på taket på vei ut mot Abelsnes. Bilføreren sa at han var uskadd, men en patrulje ble likevel sendt til stedet for sjekk. Patruljen bekreftet senere at føreren var uskadd og det ble bestilt bilberging til stedet.

**SØGNE: Branntilløp i bolig

18.17:** Politiet fikk melding om en brann i en bolig, men innringeren var selv i gang med å slokke brannen. Brannvesen og en patrulje rykket ut til stedet, og kunne melde tilbake at det hadde brent på et soverom, men at huseier selv hadde klart å slokke ilden.

**SONGDALEN: Kjedekollisjon på Nodeland

18.57:** Les egen sak.

**ARENDAL: Kraftig smell

21.00:** Flere som meldte om et kraftig smell i området rundt Engene. Det skal ha blitt observert en sølvfarget bil som stoppet kort tid og like etterpå smalt det. En politipatrulje søker i området.

**MANDAL: Narkotatt

20.45:** En politipatrulje pågrep en 25 år gammel mann i besittelse av rundt fem gram amfetamin. Mannen ble pågrepet i sentrum, og ble innbrakt for avhør.