**TVEDESTRAND: Tatt for promillekjøring

00.14:** Politiet har pågrepet en bilfører etter melding om promillekjøring i Tvedestrand. Mannen blir pågrepet hjemme hos seg selv og tatt med til legevakta i Arendal for å få tatt blodprøve. Førerkortet er beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Truet dørvakt

02.06:** En gjest på en pub i Kristiansand truet en dørvakt. Politiet ble tilkalt, men mannen nektet å oppgi navnet sitt. Dermed ble han tatt med til politistasjonen i Kristiansand. Det viser seg å være en 31 år gammel mann fra distriktet. Han ble sluppet etter at politiet fikk klarlagt hans personalia.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri.

07.42: Les egen sak.

SONGDALEN: Stjal fra insitusjon

08.59: Grovt tyveri fra Songdalstunet i Songdalen. Politiet har ikke nærmere detaljer om hva den eller de ubudne gjestene fikk med seg.

**SØGNE: Stjal ATV

09.54:** Melding om tyveri av ATV fra Amerikaveien i Søgne. ATV-en har registreringsnummer: RB1891. **SØGNE: To tatt for tyveri

11.29:** To personer ble pågrepet for tyverier i området Brunvatne i Søgne.

**ARENDAL: Hytteinnbrudd

14.30:** Melding om innbrudd i hytte på Tromøya i Arendal. Ukjent hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tok lappen fra råkjører

16.15:** Utrykningspolitiet stoppet en 24-åring som kjørte i 141 kilometer i timen i 100-sonen på E18 nær Sørlandsparken. Mannen fikk førerkortet beslaglagt og forholdet er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stjal fra kiosk

17.30:** Uvedkommende har brutt seg inn i kiosken på Flekkerøy stadion, og begått innbrudd. Politipatruljen foretok åstedsundersøkelse og opprettet sak. Tyvene hadde kommet seg inn gjennom en dør de brutt opp.

**GRIMSTAD: Stjal sølv og gull

18.06:** Grovt tyveri fra enebolig i Prestegårdsskogen i Grimstad. Tyvene har fått med seg sølv— og gullsmykker. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse på stedet og opprettet sak.

**ARENDAL: Rånetreff

21.00:** Rånetreff på Stoa i Arendal. Politiet har fått inn flere meldinger om at det er Rånetreff" med alt det medfører i området. Politiet er tilstede med flere patruljer.

**FROLAND: Rømte fra politikontroll

21.15:** Patrulje fra Utrykningspolitiet melder at en bil nekter å stanse for kontroll i Osedalen, Froland. To passasjerer hopper ut og blir pågrepet av politiet. En tredje mann blir pågrepet etter en kort løpetur.

**ØVREBØ: Bilbrann

22.05:** Les mer om saken her.